PREMINUO JE NAŠ IVAN BITUNJAC

045Berlin/ U berlinskoj bolnici  Emil von Behring, nakon duge i teške borbe s opakom bolešću, u 66. godini života, preminuo je naš dragi prijatelj, Ivan Bitunjac.

Ivan je rođen 27. siječnja 1952. godine u mjestu Trnjani kod Slavonskog Broda. U Berlinu je živio i radio od 01.06.1975. godine a odmore provodio i dušom bio u svom domu, u Garčinu kod Slavonskog Broda.

Supruga  Barica i dvije kćerke, Veronika i Martina, te dva unuka, bijahu ures njegova života.

Cijeli svoj životni vijek proveden u Njemačkoj, uz rad u metalskoj industriji, u tvornici Borsig, posvetio je društvenom radu, najviše  humanitarnom djelovanju kroz Zavičajni klub “Brođani” Berlin e.V. kojeg je bio dugogodišnji predsjednik sve do kraja života, te Savezu Hrvatskih društava Berlina kojemu  je na čelu bio dugi niz godina.

Ivan je otišao ne dočekavši da na snagu stupi njegovo umirovljenje 01. svibnja ove godine i njegov željeni povratak u rodni kraj i dragu Slavoniju.

O vremenu i mjestu posljednjeg ispraćaja dragog nam pokojnika, naknadno ćemo izvijestiti.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
zvekan
zvekan
7 years ago

Cijelokupnoj obitelji Bitunjac te clanovima kluba Brodjani krscanska sucud od Ivan Maric Berlin

Marija
Marija
7 years ago

Iako sam gospodina Ivana nakratko srela na promociji Emilove knjige u Berlinu, nisam mogla ostati imuna na vijest o njegovom odlasku. Što da kažem nego da obitelji, rodbini, prijateljima, znancima… svima koji su ga poznavali uputim sućut stihovima Maka Dizdara:
Zemlja je smrtnim sjemenom posijana
Ali smrt nije kraj.
Jer smrti zapravo i nema
Jer nema kraja.
Smrću je samo obasjana
Staza uspona od gnijezda do zvijezda….

Josip Mayer
7 years ago

Posebni ljudi žive u našim srcima i kad nisu pored nas. Sjećanje nas tješi i hrabri nadu o postojanju nekog boljeg svijeta u vječnosti. U mislima smo s Vama…

Eva
Eva
7 years ago

Sigurno si bio tamo potreban i ocekivan, jer si veliki izuzetak za naseg dragog Gospodina Boga, posto si bio uvjek VISE za druge nego za sebe samog.
Vidimo se Ivane – Laka i svjetla ti bila tvoja dobra dusa!