VELEPOSLANIKOVA ZAHVALA/ČESTITKA

Naslovljeno datumom 14. prosinca, stiglo nam je pismo, zahvala/čestitka veleposlanika RH u Njemačkoj, Gordana Grlića Radmana koje prenosimo u cijelosti:

012Poštovani sunarodnjaci,

Dragi moji Hrvati,

iako je od održavanja našeg domjenka prošlo već više dana, i dalje je jednako prisutan osjećaj zahvalnosti i zadovoljstva zbog Vaše nazočnosti na prigodnom druženju 2. prosinca u Veleposlanstvu, posebno imajući u vidu dodatna vremenska i druga ulaganja koja su neki od Vas morali poduzeti kako bi nam se pridružili.

Prigodom našeg susreta, kod svakog od Vas sam osjetio toplo srce, ali i nadu i očekivanje. Vaš odaziv na susret Hrvata iz Njemačke u Berlinu, kao i svi prijedlozi koje smo u razgovoru s Vama mogli čuti, dodatan su poticaj meni i mojim suradnicima.

S obzirom na korisnost ovakvih susreta u svakom pogledu, rado bih predložio ponovno viđenje u Berlinu, i to u subotu, 1. prosinca 2018. Molim Vas, zabilježite si ovaj nadnevak.

Drugi dan, u nedjelju, 2. prosinca 2018, organizirali bismo za sve Hrvate koncert u jednoj od hrvatskih katoličkih crkvi u Berlinu.

Svakako ćemo pokušati doći i do ostalih zainteresiranih članova hrvatske zajednice u Njemačkoj koji, ovoga puta, iz bilo kojih razloga, nisu mogli doći ili uopće nisu bili dostupni. U ovom smislu, svakako nam predstoji i daljnji rad na postizanju jednog kvalitetno sveobuhvatnog adresara, a Vas ujedno molim da nas, u slučaju dodatnog zanimanja, obavješćujete o promjenama Vaših kontaktnih podataka.

Želeći Vama i Vašim obiteljima ugodno adventsko vrijeme, blagoslovljene Božićne blagdane, a u Novoj 2018. zdravlje, sreću i poslovni uspjeh, izražavam nadu u ponovni susret s Vama kako

sam i predložio.

Žao mi j e da Vam se ne mogu obratiti osobno, no slanjem ovoga teksta na Vašu adresu, u mislima imam svakoga od Vas.

Srdačno,

Vaš

veleposlanik

Gordan Grlić Radman

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivana Jolic
Ivana Jolic
6 years ago

@ante
Ne razumijem koji je problem Vama bio vidjeti g.Stiera, bivšeg mvep RH na božićnom prijemu?!
Pa bivšeg ministra i sadašnjeg saborskog zastupnika u RH je itekako dobro i rado sresti, mislim svakom Hrvatu u Dijaspori (bez obzira na stranačku pripadnost).