LOPTA JE OKRUGLA

tekst: Ante Karačić
Protekli tjedan je bio jedan od najuspješnijih sportskih tjedana u našoj povijesti.

Marin Čilić i Borna Ćorić  su u finalu pobijedili dva najveća tenisača svih vremana, Rogera Federera i Novaka Đokovića. I osvojili turnire u Londonu i Halleu.

Nogometna reprezentacija je glatko pobijedila Nigeriju, najbolju ekipu iz Afrike i posramila Argetinu, jednu od najboljih svjetskih ekipa, predvođenu Messijem, jednim od najboljih igrača svijeta.

Ovaj tjedan  slijede dva susreta, s Islandom i Danskom ili Australijom. Površno gledajući, to bi trebao biti rutinski prolaz u četvrtfinale.

Od ove dvije utakmice, ne smijemo ni jednu izgubiti. Ali, treba biti oprezan jer lopta je okrugla i sve je moguće.

Ako se strasti smire, isključe emocije i sve sporedno, ako se ovim susretima priđe samo s jednim ciljem a to je sport i rezultat, ni  uspjeh neće izostati.

Svakako, vrlo je važno i kako će se ponašati navijači koji budu prisutni.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ante karacic
ante karacic
5 years ago

Po planu.Pala jei Danska.Idemo dalje.Samo dostojanstveno.Nikoga podcjenjivati i vrijedjati.Sve iskljuciti .Vazan
je samo sport i rezultat.

ante karacic
ante karacic
5 years ago

VATRENI;pola plana ste vec ispunili.Pobjedili ste Island.Nesumljam da necete pobjediti i Dansku i uci u cetvrtfinale,medju osam najboljih na svijetu.I ako ne uspijete ,jer lopta je okrugla i sve je moguce nitko Vam nema sta zamjeriti.Vi ste kao nitko u poslijednjih par godina casno prezentirali zemlju.Jos jednom da ponovim.Vazan je samo sport i rezultat,sve ostalo iskljucite i onda ako Bog da vidimo Vas u finalu.