IPAK SMO NAPREDOVALI

tekst: Ante Karačić
Sve je bilo ludo i fantastično. Igrači i trener Dalić dali su sebe preko 120% mogućega.

Publika je bila fantastična po čitavom svijetu. Nikada do sada toliki broj Hrvata nije bio jedinstveniji.

Uticaj bočnih vjetrova je malo odmogao jer su se igrači emocionalno praznili na nevažne stvari za igru, sport i rezultat. Zato se može reći da ima mjesta za napredovanje.

Ubuduće, tko bude vodio repku mora pokušati do maksimuma da se igrači skoncentriraju samo na sport i rezultat.

I nas Lukica je postao najbolji igrač svijeta. Svaka mu čast da je uspio jer su ga do jučer razapinjali kao  Barabu na križu.

Svejedno, u nama ostaje neka gorčina. U Francuskoj smo bili najbolji i osvojili treće mjesto. Sada smo opet bili najbolji i osvojili drugo mjesto.

Moze se reći, ipak smo napredovali.

I našoj predsjednici, svaka čast. Konačno, da se  i u svijetu čuje za nekoga od naših političara.

Ovaj veliki optimizam će sigurno doprinijeti da se zemlja pokrene u pozitivnom pravcu.

I nase lokalne zajednice bi trebale naučiti nešto iz ovoga. Svi oni, po svijetu u raznim oblastima, imaju svjetski priznate Mandžukiće, Vide i Modriće. Koji isto tako izgaraju za svoje rodne krajeve. Moraju ih pocet akceptirati i koristiti jer oni mogu utjecati na pokretanje svega u svojim mjestima.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
Josip Mayer
6 years ago

Napredovali smo da.I sretni smo sa našim vatrenima na čelu sa njihovim trenerom. Ispada da smo uvjek složniji kada se nešto posebno događa.Poput u vremena domovinskog obrambenog rata i sada u sportskim finalima.Za povjerovat je da u Hrvatskoj još imamo,po kojeg izbornika i stručnih radno marljivih voditelja timova.Samo nam ih je potrebno htjeti potražiti.Kao što je slično i HNS pronašao Dalića.Koji bi nam dali na državnoj razini slično i u lokalnim upravama i samoupravama.Prave gospodarske smjernice.Kako bi i na gospodarskom polju bili što uspješniji,napredniji time ujedno i složniji.