PJEVAJMO ZAJEDNO

tekst: Sonja Breljak
050Berlin
/ Nakon nedavnog okupljanja kod Brandenburških vrata i pjevanja “Vjeruj u ljubav” u spomen na Olivera Dragojevića, “pala” je ideja o novom susretu ljubitelja glazbe i zajedničkog, zbornog ili grupnog  pjevanja.

Dogodit će se to u nedjelju, 9.09.2018 u 18 sati u prostorijama Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin na adresi Karl-Marx-Str. 204-206, Berlin-Neukölln.

Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Berlin je nekad imala vrlo kvalitetan zbor koji je svojevremeno bio izabran kao najpopularniji i dobio Zlatni cvit prema izboru čitatelja Slobodne Dalmacije. Zbor je tada vodila članica Zajednice Zdenka Panovska.

Nedjeljno okupljanje, za koje je kod Brandenburških vrata ideju i  inicijativu dala Karmen Meić koja ima iskustva u vođenju ženske klape, a prihvatila Mira Kiš, predsjednica Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin,  prilika je da se zborno pjevanje u ovom udruženju berlinskih Hrvata,  ponovno aktivira i popularizira.

Stoga je iza ovog kratkog priloga i poziv onima koji znaju, vole i žele pjevati: pridružite se u nedjeljno popodne i zajedničkim pjevanjem uljepšajte svoje i tuđe vrijeme!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karmen Meic
Karmen Meic
5 years ago

Jako malo vremena imamo do dalmatinske večeri zbog toga krecemo odmah punim zamahom 🙂