PREDSTAVLJANJE REGISTRA HRVATSKIH SUBJEKATA IZVAN RH

Iz periopćenja za medije

images_dogadanja_2018_02_180226-pozivZagreb/ – Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske predstavit će na konferenciji za medije dana 25. rujna (utorak) s početkom u 10.30 sati, pilot projekt „REGISTAR HRVATSKIH SUBJEKATA IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE“. 

Konferencija za medije će se održati u dvorani Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske na III. katu (Trg hrvatskih velikana 6, Zagreb).

 Registar je posebna mrežna stranica, dizajniran je u obliku digitalne baze podataka i komunikacijske mreže. Pilot faza projekta provodit će se od rujna do prosinca 2018. godine i bit će namijenjena prvenstveno zajednicama Hrvata u Argentini, Saveznoj Republici  Njemačkoj i Sjedinjenim Američkim Državama te osobama i subjektima koji su povezani s Hrvatima u tim državama.

 Inicijator i nositelj projekta je Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, a kako bi njegova provedba bila uspješna pozivamo vas da se odazovete na predstavljanje te da o istom izvijestite javnost, stoji u priopćenju Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
Josip Mayer
5 years ago

O Bože tko će nam to kvalitetno rastumačiti o čemu se u stvarnosti tu radi i što će to subjektivno doprinjeti Hrvatskoj i hrvatskom narodu.Bolje bi bilo da se spoji Hrvatski državni ured sa Ministarstvom demografije i socijalne skrbi zajedno.Pa da se konačno krene kvalitetno zajednički na posao.