ZIMSKA ŠKOLA FOLKLORA

DownloadZagreb,/10. 10. 2018./ Iz pera Mije Marića, ravnatelja Hrvatsake matice iseljenika, odaslano je pismo, poziv zainteresiranima za sudjelovanje u Zimskoj školi hrvatskoga folklora. U pismu se kaže: Dragi prijatelji hrvatskoga folklora!

Pozivamo vas na desetodnevnu ZIMSKU ŠKOLU HRVATSKOGA FOLKLORA koja će se u organizaciji Hrvatske matice iseljenika održati od 3. do 12. siječnja 2019. u Koprivnici.  

U 2019. slavimo 25 godina ŠHF pod okriljem HMI.

PROGRAM: Zimska ŠHF 2019. obuhvaća program plesova, pjesme, nošnji i glazbala JADRANSKOG PODRUČJA. Polaznici mogu odabrati jedan od ponuđenih programa: PLES,

TAMBURE ili TRADICIJSKA GLAZBALA. Veliki završni jubilarni Koncert polaznika je u subotu 12.1.2019. u 20.00 sati u Domu mladih, Hrvatske državnosti 10, Koprivnica.

VODITELJI: Glavni voditelj ŠHF je prof. Andrija Ivančan, koji vodi i Ples

 Tibor Bun je voditelj Tambura s gostom predavačem Sinišom Leopoldom

 Vjekoslav Martinić je voditelj Tradicijskih glazbala

PRIJAVA: Prijavu je moguće izvršiti popunjavanjem i slanjem prijavnica na email:

folklor@matis.hr ili na adresu: HRVATSKA MATICA ISELJENIKA, Trg Stjepana Radića 3, 10000 Zagreb.

ROKOVI: Rok za prijavu na Zimsku ŠHF jest najkasnije do 3. 12. 2018.

ŠKOLARINA: Školarina za Zimsku ŠHF iznosi 80 eura za polaznike izvan RH te 600 kuna, za polaznike iz RH. Nakon poslane prijave polaznici dobivaju račun od Hrvatske matice

iseljenika na osnovi kojeg uplaćuju školarinu. Školarina mora biti plaćena prije početka ŠHF.

PLAĆANJE: Plaćanje školarine vrši se tek po primitku računa sa svim potrebnim podacima, koji Hrvatska matica iseljenika šalje polaznicima na osnovi primljene prijave.

SMJEŠTAJ: Smještaj je organiziran u Hotelu Podravina, Hrvatske državnosti 9, Koprivnica, od 2.1 (dolazak) do 13.1. (odlazak) 2019. HMI je osigurao povoljnu cijenu punog pansiona (švedski stol) koja s uključenim pdv-om i pristojbama iznosi 198,00 kuna osoba/dan, za 11 dana 2.178,00 kn. Jednokrevetne sobe moguće s nadoplatom u dogovoru s Hotelom.

Plaćanje smještaja vrše sami polaznici, unaprijed na osnovi predračuna koji tražite izravno od Hotela ili u samom Hotelu plaćanjem na recepciji.

NAPOMENE:

– Osobe mlađe od 16 godina prihvaćamo na ŠHF samo u pratnji roditelja/skrbnika.

– Kontakt za sve dodatne informacije: mr. sc. Snježana Jurišić, rukovoditeljica Odjela za kulturu Hrvatske matice iseljenika, tel. 00385 1 6115 116 ili e-mail: snjezana.jurisic@matis.hr

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments