PREDAVANJE MIRA KOVAČA

AAAAAABerlin/ Prema najavi koju potpisuje Veleposlanstvo RH u Njemačkoj, u subotu 24. studenog u 16 sati će u prostorijama Veleposlanstva RH, u Ahorn Str. 4,  biti predavanje Mira Kovača, predsjednika Odbora za vanjsku politiku Hrvatskoga sabora.

Tema predavanja, koje će biti na hrvatskome jeziku, bit će vanjskopolitičke aktualnosti, s posebnim osvrtom na bilaterarne odnose između RH i Bosne i Hercegovine.

Za sudjelovanje poželjna prethodna prijava kod Veleposlanstva RH.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
5 years ago

Ni sam ne znam kako gospodin Miro Kovač razmišla i što će reći na tom konzularnom skupu.Ali znam jedno da takovi skupovi u posjeti iseljeništvu nam dosad nisu urodili plodom, nit su nam za budućnost puno dobra donjeli. RASPRODAJA HRVATSKOG BLAGA I DOBARA Komentatori:Tuga Tarle,Vidović,Josip Mayer Čitajući pod naslovom, 03. 10. 2017. u 15:33’U Hrvatskoj ćemo graditi najveći svjetski Islamski muzej’Piše: Branimir Bradarić …Izvor:Lokalni hr.Uz gospođu Tugu Tarle (admina)sam već dvije godine (moderator ) i vodimo zajednički na feisu upravo grupu pod naslovom.“Hrvatski iseljenički muzej u Rijeci“.O koemo je pisalo u hrvatskim lokalnim medijama i isejničkim medijama u javnosti.Kako je… Read more »