POČELE NOMINACIJE ZA VEČERNJAKOVU DOMOVNICU

IMG-20180105-WA0002Objavom kupona za nominiranje kandidata, Večernji list je započeo 13. po redu godišnji izbor za Večernjakovu domovnicu. Sve do 1. veljače mogu se slati kuponi s imenima nominiranih u kategorijama: sport, glazba, gluma i spektakli u iseljeništvu.

Biraju se najpopularniji profesionalni sportaš/sportašica, najuspješnija hrvatska amaterska sportska momčad, najpopularniji glazbenik/glazbenica, pjevač/pjevačica, glumac/glumica, najznačajniji događaj godine, najuspješnija hrvatska udruga i pojedinac godine.

Svaka poslana kandidatura treba nositi osnovne podatke o predlagatelju te najosnovnije podatke o onomu koga se nominira.

Nakon što se dobiju imena nominiranih, stručni žiri će po kategorijama odabrati najuspješnije koji konkuriraju za ovogodišnje nagrade. Svi izabrani kandidati bit će predstavljeni u prvom krugu izbora na stranicama Večernjeg lista.

Paralelno s predstavljanjem kandidata moći će se glasovati na originalnim kuponima (nikako ne na kopiranim).

Finalna večer “Večernjakova domovnica 2019.” održat će se, u subotu, 23.03.2019. u 20:00 sati u Kongresnoj dvorani Kurhaus u turističkom gradu Bad Homburgu. (Frankfurta/ M, kada se očekuje veliki broj uzvanica, pojedinaca, grupa, udruženja kako iz Hrvatske tako i iz Njemačke, Austrije, Italije, Francuske.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments