IDEMO U SESVETE

Pjesnici iz rubrike POEZIJA Hrvatskog glasa Berlin sudjeluju na 12. Sesvetskom pjesničkom maratonu, 26.04.2019. godine. 

piše: Sonja Breljak
sesveteKad u petak, 26.04.2019. godine u Gradskoj knjižnici u Sesvetama vrata otvori 12. po redu Sesvetski pjesnički maraton, u odboru za doček pjesnika i ljubitelja poezije, naći će se i potpisnica ovih redaka, izdavač i urednica Hrvatskog glasa Berlin, dakle, moja malenkost.

Moje prošlogodišnje sudjelovanje na ovom pjsničkom druženju kojeg organizira pjesnik Ivan Babić, urodilo je lijepim plodom. Dakle, Hrvatski glas Berlin ove je godine u ulozi suorganizatora te ću, kao njegova urednica, dočekati pjesnike i ljubitelje pjesničke riječi zajedno s Ivanom Babićem, Ivom Klak Mršić i Mihaelom Bilyem.

Hrvatski glas Berlin ima bogatu rubriku poezije u kojoj su stihovi brojnih, izvanrednih pjesnika. Sa zadovoljstvom im najavljujem ovo sudjelovanje Hrvatskog glasa Berlin na 12. Sesvetskom pjesničkom maratonu i pozivam sve naše suradnike -pjesnike a i druge ljubitelje poezije ili suradnike u drugim rubrikama: kolumne, priče, vijesti: dođite na ovo pjesničko druženje, na međusobno upoznavanje pjesnika koji već deset godina objavljuju na stranicama Hrvatskog glasa Berlin, na upoznavanje drugih pjesnika i njihovih stihova, durgih suradnika i u konačnici, na upoznavanje s urednicom Hrvatskog glasa Berlin.

Bit će zadovoljstvo i čast biti sudionikom ovog pjesničkog okupljanja kojem na stihotronu stoji Enes Kišević. Sudjeluju i: Marinko Markota i pjesnici Udruge  Matko Peić iz Požege, pjesnici Književnog kulturnog lifta (Knjižnica Jelkovec), uz “Tijelo -glas-riječ”, glumačku radionicu Zvonka Zečevića, Glazbeni trio Ivan Kapec Band, foto projekciju Karmen Stošić), izložbu likovnih radova učenika Gimnazije Sesvete (Oslikana glagoljica), te izložbu pjesnika Književnog kulturnog lifta.

12. Sesvetski pjesnički maraton je u petak, 26.04. 2019. u 18 sati na adresi: Trg D. Domjanića 6, Sesvete.

Svoje sudjelovanje već su nagovijestile naše drage suradnice: Sonja Smolec, Anđelka Korčulanić, Marica Žanetić Malenica i Dragica Šimić. Radujem se silno susretu i pjesničkom druženju s ovim izvanrednim pjesnikinjama i osobama. A radovat ćemo se i drugim najavama sudjelovanja naših suradnika.

Naš poziv suradnicima, pjesnicima, za susret na Pjesničkom maratonu u Sesvetama, i dalje je otvoren.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments