POMOĆ DJEČJEM VRTIĆU U ODŽAKU

uredila: Sonja Breljak
PHOTO-2019-05-09-17-36-02 (1)Berlin-Odžak
/ S početka veljače u Berlinu je održana humanitarna zabava, Posavska večer, prvi puta u organizaciji “Posavina-Berlin”, društva u osnivanju. Krenuli su stopama Zavičajnog kluba “Brođani” koji su dugo godina organizirali takve humanitarne zabave okrenute pomaganju i Slavonije i Posavine. Na tragovima njihova iskustva a unoseći mladi i pozitivni entuzijazam, Posavina Berlin, predvođena Violom Šimić, uspješno organizira prvu Posavsku zabavu.

PrikPHOTO-2019-05-28-11-42-42upljena sredstava namijenili su u humanitarne svrhe, za potrebne u Posavini.

Viola Šimić je s početka svibnja ove godine posjetila Posavinu, točnije mjesto Odžak te nam o tom posjetu napisala:

Bila sam tjedan dana u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini i sredila sam do kraja taj naš humanitarni projekt. Najprije sam se našla s Nadom Ćulap, ministricom financija Posavske županije Federacije Bosne i Hercegovine, onda smo zajedno bile u uredu Jakova Ivankovića, načelnika općine Odžak. Odlučili smo gdje je novac od humanitarne zabave, najbolje uložiti.

PHOTO-2019-05-28-11-42-41Želim javiti da je novac otišao u vrtić Paola Cerueto u Odžaku.

Kupili smo punu opremu, nove komode, nove stolice za jaslice kao i puno novih igračaka. Našla sam se poslije još i s Ankicom Gudeljević (donedavno ambasadoricom BiH u Njemačkoj, op.u.) koja je bila na Zabavi da skupa planiramo nove projekte u Posavini, riječi su Viole Šimić, predsjednice društva u osnivanju Posavina Berlin, na čiju je adresu ovih dana iz Odžaka stigla i Zahvalnica za donaciju didaktičkog materijala koju je potpisala vd ravnateljica vrtića, Marija Zečević.

Posavina Berlin donirala je vrtiću Paola Cerueto u Odžaku oko tisuću eura.

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments