OBILJEŽILI 30 GODINA POSTOJANJA

tekst i foto: Sonja Breljak

Berlin/ Uz nazočnost članova, prijatelja, simpatizera i gostiju iz drugih udruženja, u prostorima Hrvatske zajednice Berlin održano je svečano obilježavanje tridesete obljetnice postojanja i djelovanja Hrvatske domokratske zajednice, berlinskog ogranka Stjepan Radić.

Kroz program večeri vodila je Suzana Rossmanith. Tijekom večeri pozdravno su i prigodno govorili: predsjednik Ogranka Krešo Urban, predsjednik mladeži Ogranka Ivan Karlo Stipić a potom i gosti iz Zagreba, saborski zastupnici Davor Ivo Stier i Mirko Kovač te Tomislav Družak, jedan od utemeljitelja HDZ-a.

Obilježavanju 30. obljetnice HDZ-a u Berlinu, nazočio je i Ivan Bojanić, diplomatski savjetnik i privremeni otpravnik poslova te Tino Klarić-Kukuz, drugi tajnik Veleposlanstva RH u Njemačkoj kao i fra Zvonko Tolić, župnik Hrvatske katoličke misije Berlin koji je izrekao molitvu i blagoslov nakon govora a prije domjenka.

U ovom svečanom događaju sudjelovali su i gosti iz Sjeverne koordinacije HDZ-a, Anica Trčak, štef i Nela Barbarić. 

Nakon skoro jednosatnog obraćanja i govora, svi sudionici su se poslužili i  družili uz gastronomiju pristiglu iz kuhinje Hrvatske zajednice Berlin.

hdz

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments