OTKAZANA DUHOVNA OBNOVA

duhovn obnovaBerlin/ Prema informaciji iz Hrvatske katoličke misije Berlin, otkazana je Duhovna obnova koja se imala održati od 19. do 21. ožujka. Tim povodom je na stranici HKM Berlin objavljeno sljedeće:

“Dragi vjernici,
nažalost, prisiljeni smo OTKAZATI najavljenu duhovnu obnovu.
Naime, zbog nenormalnog, nesvakidašnjeg i nekontroliranog stanja u kojem se nalazimo radi situacije s coronavirusom, nismo u mogućnosti imati duhovnu obnovu.
Budući da naš voditelj duhovne obnove dolazi iz Zagreba, nakon duhovne obnove on se ne bi mogao vratiti svojim redovitim aktivnostima, nego bi morao 15 dana biti u karanteni. Da bi se sve to izbjeglo i svima, koliko je moguće, omogućilo normalno funkcioniranje, a nakon konzultacija s vlč. Odilonom, donijeli smo odluku o otkazivanju duhovne obnove. Bolje rečeno, prolongiranju. Pokušavamo u ovom trenutku naći najpovoljniji trenutak za neki drugi termin, nadajući se da će nestati i psihoze i opasnosti u kojoj se trenutno nalazimo.
Hvala svima na razumijevanju i nađimo u ovom trenutku načina da budemo više jedni s drugima, sa svojim obiteljima te zajedno u molitvi za sve nas

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments