PROMOVIRANA “PISMA IZ HRVATSKE”

prilog: Sonja Breljak

Bjelovar/ U okviru Bjelovarskog ljeta, pod vedrim, zvjezdanim  nebom u Boho parku i potpuno u skladu s epidemiološkim mjerama, održana je premijera, prva promocija knjige “Pisma iz Hrvatske, Život je putovanje”, naše drage suradnice Marijane Šundov.

Marijani je ovo druga knjiga nakon prve naslova “Pisma iz Belgije i drugih krajeva”. Obje knjige nastale su kao rezultat Marijanine suradnje s Hvatskim glasom Berlin, točnije dijelovi su sadržaja naših dviju rubrika: “Pisma iz Belgije” i “Moje razglednice”

Knjiga “Pisma iz Hrvatske, Život je putovanje”, donosi priče i pripovijesti iz i o brojnim gradovima Hrvatske. Među njima je i Pismo, priča iz Bjelovara.

Promocija knjige Marijane Šundov na Bjelovarskom ljetu izazvala je pozitivne reakcije kako same autorice koja komentira riječima: “Bila je to večer za pamćenje”, tako i nazočnih promociji od kojih se čuo i komentar: “Bila je to jedna od najljepših promocija na kojima sam bio”. Za dobru  organizaciju promocije zaslužna je Zvjezdana Galkowski  iz Pučkog otvorenog učilišta Bjelovar te bjelovarski književnik Slaven Klobučar koji je kroz razgovor predstavio knjigu.

Očekujemo u vremenu pred nama, kadA to epidemiološke okolnosti dopuste, predstavljanje knjige “Pisma iz Hrvatske, Život je putovanje”, Marijane Šundov, u Zagrebu i Splitu a na koncu, nadamo se, jednoga dana i u Berlinu.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments