TRI HIT KOMEDIJE ONLINE KAZALIŠTA

Riječ je o projektu Kazališta Planet Art kojim se uživo, internetskim prijenosom, prikazuju kazališne predstave svake nedjelje

U blagdanskim danima pred nama “Online kazalištem uživo” možete darivati obitelji, prijatelje, članove te zaposlenike i poslovne partnere, a koja je pogodna za ovo vrijeme bez većih okupljanja i društvenih kontakata.

Riječ je o projektu Kazališta Planet Art kojim se uživo, internetskim prijenosom (streaming) prikazuju kazališne predstave svake nedjelje u 20h, a osim u terminu prikazivanja, predstave je moguće gledati i na zahtjev unutar 48 sati prema dogovorenom terminu.

Novim funkcijama omogućena je i kupovina više streaming ulaza odjednom za više e-mail adresa.Tako će se zadnja predstava prenesena online moći pogledati na zahtjev od ponedjeljka u 20 sati do subote u 20 sati u razdoblju od 48 sati od kupovine streaming ulaza kako biste drage ljude mogli darovati predstavom.

Cijena jedne streaming ulaznice iznosi 39 kuna a mogu se kupiti na ovoj stranici https://live.planet-art.hr/  ili nas kontaktiraje.

Projekt je nastao kao odgovor na korona krizu, no otvorio je i brojne druge mogućnosti pa tako predstave mogu gledati svi u Hrvatskoj i u cijelom svijetu kao i svi oni koji fizički ne mogu doći iz bilo kojeg razloga.

Predstave se prenose online s 4 kamere iz Kazališta “Mala scena” u Zagrebu pred publikom u dvorani, prilagođene su TV i online mediju čime postaju, kako ih gledatelji opisuju, “kombinacijom kazališta i filma”.

“Online publika” je oduševljena, a ovo je tek jedan od dojmova:  “Živimo u Floridi, ali smo djeca Zagreba. Odrasli smo u staroj gradskoj jezgri ( Gundulićeva, Martićeva) gdje smo pohađali sve škole, od osnovne i muzičke do fakulteta. Od najranijeg djetinjstva kazalište je bilo dio našeg životnog habitusa, stoga jedno veliko HVALA na Planet Art ideji, na njenoj realizaciji i na mogućnosti da postanemo dio Vaše kazališne publike.” Ostale dojmove pogledajte na stranici  https://www.planet-art.hr/

U ponudi su tri hit komedije Kazališta Planet Art: ‘Velika Zvjerka’ (6.12.), ‘Tko je ovdje lud?’ (13.12.) i ‘Ritina škola’ (20.12.) nedjeljom u 20h.

Riječ je o predstavama koje su među najizvođenijima u Hrvatskoj u posljednjih desetak godina.Kazalište Planet Art jedno je od najuspješnijih i najnagrađivanijih kazališta u Hrvatskoj u posljednjih petnaest godina, prepoznato po svojoj kvaliteti, a u njemu igraju prva imena hrvatskog glumišta.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments