VELIKA POMOĆ POGOĐENIMA POTRESOM

Berlin/ Nedavno je u Hrvatskoj katoličkoj misiji Berlin završena akcija prikupljanja hrane i higijenskih potrepština za područja pogođena potresom u Hrvatskoj. Skoro tisuću paketa je isporučeno u ruke konkretnim korisnicima.

Akcija prikupljkanja novčanih sredstava putem PayPal računa je završena. O tijeku i rezultatima ove akcije, njen inicijator, fra Zvonko Tolić, izjavio je sljedeće:

U akciji Hrvatske katoličke misije Berlin za potresom pogođene u Petrinji, Sisku, Glini… , prikupljeno je 413.911,83 € (PayPal 315.091,01 €, na računu misije 80.840,82 € te u gotovini 17. 980 €.)

U ovu svotu nije uračunata donacija od 10 kontejnera, već isporučenih, u vrijednosti od cca. 30000€ te 1000 obiteljskih paketa vrijednosti cca. 35000 €, također već isporučenih.

Također, u fazi smo realizacije pomoći u bolničkim krevetima, invalidskim kolicima, hodalicama… Za tu realizaciju nećemo trošiti već spomenute novce, osim za transport, ako to ne riješimo na druge načine.

Slijedi brza i kvalitetna pomoć najugroženijima, a imat ćemo podatke o svim krajnjim korisnicima i po, potrebi, objaviti najkonkretnije podatke o svakom centu! Bog blagoslovio sve dobre i dobronamjerne. Za ostale molimo“, riječi su voditelja HKM Berlin, fra Zvonka Tolića o akcijama prikupljanja pomoći pogođenima nedavnim potresom u Hrvatskoj, u kojima su dirnuti prirodnom katastrofom i ljudskom nevoljom sudjelovali brojni Hrvati ali i dobri ljudi brojnih drugih nacionalnosti, i o čemu smo i tijekom trajanja ovih akcija više puta pisali.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments