KOMENTAR TJEDNA

Admin/ 27. travnja …Nakon niza komentara na tekst “Fotelja važnija od pravde” …od kojih neki s pravom i nisu ugledali svjetlo dana …oglasio se i administrator Hrvatskog Glasa Berlin s porukom čitateljima:- Umjesto objave jednog komentara: -Hrvatskom Glasu Berlin su jako važni kvalitetni tekstovi i pismeni autori širokih vidika. No važni su nam i komentari i komentatori. Očekujemo i rado dočekujemo kvalitetno i slobodno iznošenje različitih mišljenja i stavova naših čitatelja na temu o kojoj je riječ u pojedinom tekstu. No, ovo mjesto nije namijenjeno porukama osobne naravi …za takve stvari obratite se direktno jedni drugima … a pogotovo nije otvoreno za vrijeđanje bilo koje osobe, autora ili komentatora.  Uredništvo Hrvatskog Glasa Berlin

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
12 years ago

Svaka čast Admine

Ali netko treba i to reći,

da Hrvati u iseljeništvu i dijaspore imaju pravo izaći na ulice u zemljama moderno razvijene demokraciji među kojima je i Njemačka.
Ne samo kada se radi o Haškome sudu da se izađe zajednički na ulice,već je potrebno slično reagirati i kod nenormalnog djelovanja njihove Vlasti,što moderna demokracija u sklopu njezinih kriterija i te kako dobro razumije i podržava.