SPLIT NA DLANU

Danas je SPLIT NA DLANU, 3. međunarodni pjesnički festival kojeg medijski prati Hrvatski glas Berlin.

Split/ 3. međunarodni pjesnički festival SPLIT NA DLANU održava se 23. i 24. srpnja u Splitu na terasi Kavane Ovčice.

Organizator ovog festivala je Udruga za promicanje kulture KULTura sNOVA Zagreb, Udruga za promicanje kulture koju je  2011. godine osnovao književnik Zdravko Odorčić te splitska podružnica za organizaciju festivala,  KULTURNI KRUG kojeg od 2014. godine vodi Nada Vučičić.

Na ovogodišnji poziv za sudjelovanje na festivalu i tiskanje pjesama u zajedničkoj zbirci, javili su se brojni pjesnici.

Prvog dana festivala, 23. srpnja, program se odvija u kavani Ovčice i počinje u 19 sati, promocijom zajedničke zbirke 3. međunarodnog pjesničkog festivala SPLIT NA DLANU.

Drugog dana Festivala, 24. srpnja program počinje u 11 sati (kavana Ovčice), promocijom izdanja KULTURE SNOVA  – MIRISOM MORA, Smiljana Tomić, DIOKLECIJAN I ALEKSANDRA, Milorad Kostić i PISME ZA RIBE I JUDE, Neven Dužević.

U 19 sati je promocija izdanja KULTURE SNOVA  – SLOBODA U TABAKERI, Maja Heršak, pjesnički perfomans, TERMINAL, Lean Radić.

U 20 sati je OTVORENI MIKROFON SUDIONIKA FESTIVALA a potom i zatvaranje Festivala i proglašenje najbolje pjesme Festivala.

Glazbeni gosti Festivala su: Dijana Hilje, Boris Krivec, Ženski vokalni ansambl Split, Neven Dužević i Jerko Marević.

Voditeljica promocija je Nada Vučičić a voditeljica programa je Maja Heršak.

Svi ste pozvani priključiti se ovim entuzijastima i zaljubljenicima u književnost, poeziju i glazbu. Blago onima koji mogu biti sudionici ovog doživljaja, uz šum valova i lijepu splitsku noć.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments