SRCE ZA AFRIKU

prilog: fra Ivica Perić/Srce za Afriku

Nakon što nas je u ponedjeljak posjetio ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, Gordan Grlić Radman, želim izraziti zahvalnost i sreću što je u svom gustom dvodnevnom rasporedu, koji je imao za svog boravka u Ruandi, slobodno vrijeme izdvojio da dođe u Kivumu te posjeti Centar Otac Vjeko.

Zahvalni smo ministru što nije zaboravio na našu djecu te je, zajedno sa pratnjom svog kabineta i veleposlanikom Republike Hrvatske u Egiptu Tomislavom Bošnjakom, došao sa mnoštvom darova – od hrane, slatkiša i grickalica do školskoga pribora i društvenih igara.

Svojim dolaskom dao nam je snažnu potporu za sve ono što radimo za ovu djecu, pokazao je izuzetnu empatiju prema ljudskom biću, na čemu smo izuzetno zahvalni i nadamo se da će i dalje pričati u Hrvatskoj i svijetu o onome što smo uspjeli učiniti u jednom afričkom selu.

Lijepo je osjetiti ovakvu podršku, pogotovo to puno znači našoj djeci, jer im daje nadu za bolje sutra. Dok je interesa za naš Centar, znaju da neće biti ostavljeni. A nada je ono što najviše nosi čovjeka u život.

„Nevjerojatno je da u Africi postoji jedno toliko vrijedno mjesto, koje ne samo što pomaže obrazovanju stotina djece, već obilježava Hrvatsku i sve njene donatore velikog srca”, zaključio je ministar.

Kao što vidite, dragi Prijatelji Centra Otac Vjeko i svi naši donatori, zahvaljujući vašoj pomoći izgradili smo Centar za obrazovanje siromašne djece koji nam je svima na ponos. I idemo i dalje tako da ovoj djeci omogućimo život vrijedan ljudskoga bića. Hvala vam svima koji nas pomažete putem Humanitarne udruge Srce za Afriku!

#centarotacvjeko

#srcezaafriku

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments