LICHTER-BILDER-SCHAU U KARLOVCU

Međunarodna i humanitarna izložba pod motom “Umjetnost sreće barok”.
.
izvor: Dražen Katić/ Projekt Lichter-Bilder-Schau
.
Koordinator umjetničko-socijalnog projekta Lichter- Bilder-Schau, Diplom-Ing. Dražen Katić, mr.sc  odaslao je poziv na međunarodnu i humanitarnu izložbu koja će se održati u srijedu 15.12.2021. od 17.00 sati u baroknom hotelu Korana Srakovčić u Perivoju J. Vrbanića 8 u Karlovcu.
.
“Kao i uvijek”, stoji u pozivu, “izložba je  internacionalne, ali ima i humanitarnu notu.
.
Ovaj puta izlažu umjetnici iz Duge Rese: Tina Črnugelj, Mirjana Švorc, Kata Katić, akademski umjetnik Vladimir Bašič Šoto, likovni pedagog Vladimir Halovanić, street art umjetnik Leonard Lesić i Dražen Katić. Potom, umjetnik iz Zagreba: Darko Pavišić (Kunst & Antiquitäten), umjetnici iz LUB Bjelovar: Zlatko Sabolović, Mirko Markešić, kao i umjetnici iz Stuttgarta: umjetnički fotograf Rudo Čavar,  karikaturist (Cartoons) Hugo Carrillo i akademski slikar (St. Petersburg) Roman Ryzhov.

Umjetnici će tijekom izložbe ponuditi 1-2 rada za humanitarnu prodaju i to ovaj puta za neprofitnu udrugu SOS Dječje selo Hrvatska (SOS Kinderdorf e.V.).

PROGRAM IZLOŽBE:

17.00 – 17.30 Dolazak gostiju
17.30 – 17.40 Uvodna riječ vlasnika hotela gospodina Srakovčića
17.40 – 17.50 Umjetnički osvrt gospodina Vladimira Bašića Šote
17.50 – 20.00 Umjetnička izložba

Ovaj puta moto izložbe glasi “Umjetnost sreće barok”!

O Umjetničko-socijalnom projektu Lichter-Bilder-Schau” koji je utemeljen u Stuttgartu i djeluje od 2014. godine više se može doznati pod linkom: www. lbs2014.blogspot.de

 

 

3 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments