POSAVSKA ZABAVA U TRAVNJU

Udruženje Posavina Berlin e.V. najavljuje Posavsku zabavu u Berlinu

tekst i foto: Hrvatski glas Berlin

Berlin/ Što nije bilo izvedivo u veljači, bit će u travnju! Ovim optimističnim razmišljanjem, prenosimo najavu Viole Šimić, predsjednice udruženja Posavina Berlin e.V., o održavanju treće po redu zabavne i humanitarne Posavske večeri 30.04. 2022. godine.

Zabava će biti na istoj adresi kao i posljednji puta (Drontheimer Str. 32, 13359 Berlin.), ali će biti druga, veća dvorana (Altinsaray Saal) koja može primiti i do 650 posjetitelja.

Sve je to izvedivo, naravno, samo uz povoljne epidemiološke prilike u vrijeme održavanja zabave, čemu se svi nadamo.

Na ovoj Posavskoj večeri pjevat će Mario Mioč i izvorna grupa Cerovački izvor.

Ulaznice za Posavsku večer bit će u prodaji krajem ožujka.

Posavina Berlin e.V. je društvo od opće društvene koristi (Gemeinnützigkeit) koje okuplja berlinske Hrvate i ima za cilj humanitarno pomagati potrebnima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Taj cilj su već u dva navrata ostvarili nakon organiziranja Posavske večeri. Prihodom s posljednje zabave pomogli su opremanje kuhinje u Dječjem vrtiću Paola Cernueto u Odžaku. Istoj ustanovi pomogli su i u ovo pandemisjko vrijeme, pri nabavi spremnika za gorivo bez kojeg nema grijanja u zimskim danima.

Nimalo ne sumnjamo da će i prihod s treće Posavske večeri biti upućen i darovan potrebnima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments