“ŽIVIMO ŽIVOT SVOJIH SNOVA” – IZ PRAGA U BERLIN

U okviru obilježavanja obljetnice Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin i promocija knjige “Živimo život svojih snova ” autorice Lidije Kovařík iz Praga.

Berlin/ U suradnji s Veleposlanstvom Republike Hrvatske u Njemačkoj, Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Berlin organizira u petak, 13. svibnja 2022. godine u 18 sati, večer druženja u povodu  38. obljetnice ovog udruženja.

U okviru ove večeri bit će organizirano i predstavljanje knjige “Živimo život svojih snova”, autorice Lidije Kovařík iz Praga.

Mjesto događaja je Veleposlanstvo RH, na adresi Ahornstr. 4 10787.

Za dolazak je potrebna prethodna prijava. Oni koji se još nisu prijavili to mogu učiniti do 11.5.2022. putem e-maila: berlin@mvep.hr

“O autorici knjige:

.Lidija Kovařík je magistra prava, MBA i uspješna poduzetnica. Živi u Pragu. 

Trenutno je direktorica Muzeja iluzijske umjetnosti gdje izražava svoju ljubav prema umjetnosti dok svoju strast za proučavanjem psihologije živi radeći kao certificirani životni i poslovni trener belgijske Inge Rock akademije, članstvom u Mensi Češke Republike te mentorstvom.

Ova inspirativna, kreativna i intuitivna žena unosi svakome mir i ujedno motivira druge kako bi na zabavan i zanimljiv način postali najbolja verzija sebe živeći život svojih snova.”

 

 

 

5 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments