LIKOVNI RADOVI IZ GUNJE

prilog: Ankica i Ante Karačić

Iserlohn/ Sve je više likovnih radova koji stižu na ovogodišnji Međunarodni likovni natječaj na temu: „DRVO – mudrost, znanje, križ i stablo“ Iserlohn – Essen – Rovinj – Karlovac – Jajce 2023.

U pošiljci iz Gunje, mentorica i učiteljica Marija Jeftić šalje likovne radove učenica Romine Opalka iz 4. c i Dalije Zahirović  iz 3. c razreda OŠ. Antun i Stjepan Radić iz Gunje.

Učiteljica Marija Jeftić u svom pismu, između ostalog, piše:

“…Odjeljenje 3. c razreda je u dislociranoj zgradi u Gunji (kod crkve) a svi govore – Škola Selo. Centralna škola je OŠ. “Antun i Stjepan Radić” Gunja.

Gunja je blizu grada Brčko u Bosni i Hercegovini tj. dijeli nas Sava. Imamo još jednu dislociranu zgradu u Rajevom Selu. Možda ste čitali o poplavi u Gunji 2014. godine. U školi postoji predmet Bosanski jezik no moji učenici ga ne pohađaju. Ima dosta učenika u centralnoj školi. Bosanski jezik predaje naša kolegica Emina Bešić Muminović a njezin otac je također naš kolega, hodža Idriz Bešić. Ta kolegica radi i s djecom s posebnim potrebama pa dolazi i u našu dislociranu zgradu skoro svaki dan jer ja imam jednu učenicu s posebnim programom, piše između ostalog učiteljica Marija Jeftić informirajući o funkcioniranju Škole u Gunji.

Lijepe radove su načinile Romina i Dalija, svaka čast!

 

 

1.5 2 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments