LIKOVNI POZDRAVI IZ NAŠICA

prilog: Ankica i Ante Karačić

Iserlohn/ Stižu nam nove pošiljke, radovi vrijednih učenika na naš ovogodišnji likovni natječaj na temu DRVO/ mudrost-znanje-križ-stablo.

Pošiljka koju držimo u rukama dolazi nam iz Našica, točnije iz tamošnje OŠ. D. Pejačević.  Naime, učenici ove škole svojim radovima više od deset godina sudjeluju na našem likovnom natječaju.

Ove godine nam iz OŠ D. Pejačević stižu radovi učenica i učenika 2. c razreda. A zajedno s učiteljicom Marinom Mihalj šalju i pismo u kojemu stoji:

Poštovana gospođo i gospodine Karačić, zahvaljujemo vam što ste nam i ove godine ponudili prekrasnu temu za likovni doživljaj i potaknuli nas na likovno izražavanje. Uživali smo stvarati likovno djelo, u početku promišljati o temi i dalje u svakom potezu kistom ili perom. Primite puno srdačnih pozdrava iz lijepe nam Hrvatske, ravne Slavonije i našeg zelenog gradića, Našica.”

Hvala 2. c razredu, učiteljici Marini Mihalj i OŠ D. Pejačević! Pozdrav iz Iserlohna, Berlina i Njemačke lijepoj Hrvatskoj, ravnoj Slavoniji i zelenom gradiću, Našicama!

Dobro nam došli i sretno na natječaju!

3.7 3 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments