DIGITALNA PREZENTACIJA DJELA HRVATSKOG UMJETNIKA

Tri slike hrvatskog umjetnika Petra Šibenika u Berlinu će digitalno predstaviti umjetnička agencija Davinci Art Agency.

Berlin/ Nakon što je u ljeto 2021. godine slika naslova “Stop rasizm” hrvatskog slikara Petra Šibenika bila dijelom izložbe u galeriji Makowski, u poznatom berlinskom hotelu Adlon (o čemu smo svojevremeno i mi izvijestili), autor se ponovo predstavlja u Berlin, u isto tako reprezentativnom izdanju.

Naime, djela Petra Šibenika predstavit će, zajedno s drugim suvremenim umjetnicima, umjetnička agencija Davinci Art Agency.

Svečani početak predstavljanja  je u srijedu, 12. travnja u 14 sati, u Berlin Capital Club/ Hotel Hilton.

Umjetnička agencija Davinci Art Agency koju vodi Christian  Metzger, umjetnička djela potencijalnim kupcima prezentira, predstavlja i prodaje digitalnim putem.

Na prezentaciji i ponudi, koja će inače trajati do kraja lipnja, bit će i tri slike koje potpisuje naš Petar Šibenik.

Slike su naslova “Djevojka sa šestinskim kišobranom”, “Kapelica u Bavarskoj” te “Jack und Rose” (prema motivu iz filma Titanik), koja je inače, na duži period izložena i može se vidjeti, u zagrebačkom hotelu “Le Premier”.

– Izložba je digitalna jer je Christian Metzger vlasnik umjetničke agencije Da Vinci Art Agency koja prezentira umjetnička djela digitalno. Princip rada je, kad klijent želi neko umjetničko djelo tada mu se to pošalje, tako da je zapravo kao online prodaja, slike se šalju kupcu potpiše se ugovor s agencijom i kupcem. Zanimljivo je da je Christian vidio u jednoj umjetničkoj grupi kako slikam sliku i onda me je kontaktirao da surađujemo, rekao nam je ukratko Petar Šibenik, uoči berlinske prezentacije njegovih djela u Berlin Capital Clubu.

 

5 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments