PODUPRITE BERLINSKI HAJDUK

Nogometni klub Hajduk Berlin u subotu igra finalnu utakmicu kupa u Freizeit ligi. Doprinesite pobjedi i poduprite njihov dvadesetgodišnji rad.

Berlin/ Splitski Hajduk je odavno stogodišnjak, osnovan 1911. godine a njegovih izdanaka ima širom svijeta, među hrvatskim iseljenicima i njihovim potomcima. Takav je i nogometni klup Hajduk iz Berlina koji djeluje dvadeset godina u gradskoj Freizeit ligi.

U subotu, 13.07. u 11 sati igraju finalnu utakmicu za osvajanje ovogodišnjeg kupa (Berliner Pokalsieger, Verband Ü38). Osvojili su ga dvije godine za redom pa se s puno nade i vjere očekuje i treće osvajanje. Hajdukov subotnji protivnik je FC Horrido 78.

Svojevremeno je, prije 20 godina “glavni krivac” za osnivanje berlinskog Hajduka bio Dario Blažević. Danas ga vodi Ivan Lučić. Pored Mirka Markovića i Nikole Odobašića koji su u klubu sve godine njegova postojanja, za Hajduk danas igraju i: Mario Slišković, Miro Slišković, Boris Bogovac, Ivo Grgić, Tomislav Martić, Davor Pasarić, Nenad Đukić, Gabrijel Zovko i Alojzije Mišić. 

Podržimo Hajduk u subotu, u 11 sati, na Sportanlage Voralberger Damm 33, Berlin-Schöneberg.

1 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gabrijel Zovko
Gabrijel Zovko
1 month ago

Ovi pojma nemaju vidi se na slici