ČESTITKE HRVATIMA I HRVATSKOJ

Neka je sretan Dan državnosti svim građankama i građanima Republike Hrvatske …riječi su presjednika RH prof. dr. Ive Josipovića. Hrvatima i Hrvatskoj stigle su i stižu brojne čestitke i dobre želje u povodu jubileja.
Izdvajamo:- Hrvatska je u posljednjih 20 godina prebrodila mnoge izazove i danas joj je budućnost sigurna jer je članica NATO-a, a uskoro i Europske unije, stoji u pismu američke državne tajnice Hillary Clinton koja je čestitala Hrvatskoj Dan državnosti i 20. godišnjicu neovisnosti. – U ime  predsjednika Obame i naroda Sjedinjenih Američkih Država, s radošću šaljem najbolje želje narodu Republike Hrvatske koji 25. lipnja slavi 20. godišnjicu neovisnosti. Na današnji je dan prije 20 godina pisana povijest, ali je i početak teškog razdoblja za Hrvate. Dok slavite Dan državnosti s obitelji i prijateljima, znajte da je SAD vaš partner i prijatelj …kaže se u pismu iz daleke Amerike.
Vama …nama …svima, u Hrvatskoj ili daleko od doma i domovine …gdje  srce, na svaku hrvatsku riječ, još brže i jače tuče, neka je sretan Dan hrvatske državnosti.
Uredništvo Hrvatskog Glasa Berlin

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
12 years ago

euro-skeptik said on 26-06-2011

Hrvatska,ljubavi moja! Pokoj vjecni daruj joj gospodine !
——————————-
Hvala Bogu da Hrvatska ima mlade ljude sa kojima će Hrvatska oiviti malo drugačije nego dosada.
Drugo su stariji kojima ovo vaša sprovodna će vjerojatno nekad biti potrebna.

euro-skeptik
euro-skeptik
12 years ago

Hrvatska,ljubavi moja! Pokoj vjecni daruj joj gospodine !

Josip Mayer
12 years ago

Sretan Dan državnosti.
Neka Bog blagoslovi našu domovinu Hrvatsku , sve ljude u njoj, i sve Hrvatice i Hrvate ma gdje bili u domovini i izvan nje.