USKORO MEĐUNARODNI DAN TRGOVAČKIH ZASTUPNIKA

Frankfurt am Main/Industrijska i trgovinska komora Frankfurt i Gospodarski savez trgovačkih zastupništava Hessen Thuringen, organiziraju Međunarodni dan trgovačkih zastupnika koji će se održati u srijedu, 28. rujna 2011., od 10.00 sati, u Industrijskoj i trgovinskoj komori (IHK) Frankfurt, Börsenplatz 4, konferencijska dvorana „Lichthof“. Svrha organiziranja ovog skupa je poticanje i produbljivanje poslovnih veza. Otprilike 60.000 trgovačkih zastupništava u Njemačkoj s preko 200.000 zaposlenika posreduje godišnje robu u vrijednosti od 175 milijardi eura. Gotovo 50% njih pritom zastupa strane dobavljače.
Unatoč relativno visokom stupnju isprepletenosti međunarodnih veza, mnoga
njemačka trgovačka  zastupništva razmjerno crpe samo manji dio golemih mogućnosti koje nude uznapredovala internacionalizacija i globalizacije prometa robe.
Pored izlaganja o aktualnim temama i razvoju na području trgovinskih zastupništava koja će za trajanja skupa u Frankfurtu, održati govornici s praktičnim iskustvom, središnju točku programa predstavljat će burza kontakata i suradnje.
U okviru  nje će u individualnim razgovorima predstavnici sveukupno 15 veleposlanstava, konzulata i organizacija za poticanje trgovine, pružati informacije o zastupničkim ponudama poduzeća iz njihovih zemalja za njemačko tržište
…stoji, između ostalog, u najavi ovog skupa objavljenoj u KWVD PLUS, novostima  Hrvatskog gospodarskog saveza, odnosno Kroatische Wirtschaftsvereinigung (KWVD) koji moli za podršku i prosljeđivanje ove informacije  svim zainteresiranima te očekuje povezivanje s  odgovarajućim trgovačkim zastupnicima.
Prijave za ovaj skup primaju se  do 23. rujna 2011.  Za sva dalja pitanja stoje na raspolaganju, telefon: 00 49  69  36 70 79 40,  Fax: 00 49  69  36 70 79 39 i email: info@kwvd.de

 


0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments