MASAŽA

Kaj god!
piše: Ivek Milčec

Rijetko kad se dogodi da jedna knjiga bude rasprodana za svega nekoliko sati. Bez obzira kakvog je naslova i autora jer danas  u Hrvatskoj situacija je takva da se prodanih petsto primjeraka smatra velikim poslovnim uspjehom.
Međutim,to ne znači da ljudi ne čitaju i ne prate popularnu literaturu koju, uglavnom,posuđuju u čitaonicama ili kod prijatelja. Zbog toga je ovih dana pravu senzaciju izazvala vijest da je knjiga “Seks skandal” prodana za jedan dan, kaj je za naše prilike ravno odlasku na mjesec! Prevarili ste se ak ste na trenutak pomislili da je taj bestseler napisala atraktivna Nives Celzijus kojoj ovakvi naslovi nisu strani i koja se u svojim dosadašnjim knjigama ne libi u detalje opisati pojedinu ,vruću seksualnu igru.
Sadržaj knjige “Seks skandal”posvećen je izvjesnoj zagrebačkoj ljepotici Izabeli D. koja u detalje opisuje kak je od želje da postane vrhunska manekenka postala elitna prostituka koja je od bogate klijentele za svoje usluge dobivala između 500 i 3000 eura .Knjiga je, tempirano, napisana prije a objavljena nakon pravog seks skandala koji je ovog ljeta potresao javnu i društvenu scenu u Hrvatskoj.
Mjesto radnje tj. upoznavanje i ostale pojedinosti dogovarane su u masaže-salonu  poznatoga zagrebačkog fizioterapeuta Nebojše Perunovića kojemu je asistentica bila studentica Sara Sikirić. Oni su priznali krivnju i u “brzopoteznom” suđenju nepravomoćno osuđeni na uvjetne kazne zatvora s nekoliko godina kušnje a prema presudi morat će vratiti nezakonito stečenih 100.000 odnosno 25.000 kuna.
Ovakvim ishodom postupka najzadovoljniji mogu biti mnogi uglednici iz javnog života, liječnici, odvjetnici, menadžeri i drugi klijenti na “stolu za masažu neimenovanih maserki” koje su, navodno, pripadale manekenskom i estradnom svijetu. U svemu tome čudno je da je sudski proces bio zatvoren za javnost pa ljudi, s pravom, negoduju i vjeruju da su u seks skandal bile umočene velike face.
Stoga ne čudi kaj je knjiga “Seks skandal” bila za svega nekoliko sati  rasprodana jer akteri su se odmah htjeli uvjeriti da li je možda negdje spomenuto njihovo ime, nadimak ili madež na tijelu. Nakon takvoga sudskog procesa jasno je da nismo pred zakonom svi jednaki jer su dva ročišta bila zatvorena za javnost s obrazloženjem da se je mislilo na zaštitu obiteljskog i osobnog života optuženih i svjedoka a da je objava presude bila u skladu sa zakonom tj. javna.
Znači, pravda je zadovoljena a javnost nek nagađa tko je sve umiješan u seks skandal .Ili nek kupi knjigu čije se drugo izdanje već nalazi u pripremi. Kaj god!

Nekak mi se čini da je ovaj slučaj usko povezan s odlaskom mnogih Hrvata  i Hrvatica na raskalašene vikende u Beograd u kojem je, kako tvrde, sve liberalnije, opuštenije i zabavnije nego u našem zakopčanom i konzervativnom društvu. Beograd je postao neka vrsta “grada grijeha” u kojem možeš u bezbroj noćnih lokala naći sve vrste zabave tj, sve ono što se u Hrvatskoj smatra nemoralom. Možda su se učesnici seks-skandala educirali u srpskoj metropoli i prakticirali stečena iskustva u Perunovićevom masaže-salonu, hotelima, ili na lusuznim jahtama. Kak god bilo, očito je da pojedini Hrvati još uvijek po upute idu u Beograd. Baš kak je Radić rekel…”ko guske u maglu”.

Da vjerni čitatelji ovoga portala i kolumne “Kaj god” ne bi pomislili da je ovo gore kaj je napisano sve od mene za ovaj tjedan spomenul bum još neke zanimljivosti iz prošloga tjedna. Tak su hrvatske tiskovine objavile vijest da je bivša blagajnica Hadezea Branka Pavošević nakon saslušanja u Uskoku priznala da je povjerljive blagajničke bilješke zakopala u svoj vrt jer zemlja,kak je znano, zna čuvat tajne pa je jedno od najsigurnijih mjesta za pohranu zlata i srebra, u ovome slučaju i dokaznog materijala koji bi mogel stajat političke karijere neke istaknute Hadezeovace.
Međutim, nema  samo najjača hrvatska stranka sindrom “dugoprstića” jer se otkrilo da je žena šefa istarskog esdepea i narodnog zastupnika Dina Kozlevca drpila lovu od vatrogasnih udruga gdje je njezin muž šef .I pravdala se da se je ,čim su ju prokužili, odmah sama prijavila.

I nije, kak veli trošila lovu na bižuteriju i broševe nego je punila muževe i svoje bankovne kartice da ne bi bile prazne. Suprug i narodni zastupnik Dino nije kak veli imal pojma kaj žena dela jer ona je vodila računa o kućnome budžetu a on ju još više volio zbog njezine brige da bank-kartice budu uvijek pune. Viš, viš pravi suprug i narodni zastupnik, nema kaj!

Nema dana da naša premijerka nije na telki kaj je u ovome slučaju možda i dobro. Naime, prije neki dan gospođa Kosor posjetila je Obučni centar vodiča službenih pasa u Dugom Selu. Bila je odjevena u maskirnu uniformu i bez-broša. Nakon što je pogledala vježbu htjela je pogladiti vojnog psa na što je ovaj munjevito reagirao i skoro ugrizao za ruku. Ipak je na vrijeme bio spriječen jer za našu zemlju ne bi bilo dobro da je nakon guvernera Rohatinskog ugrizena i premijerka
.Tko zna kojoj političkoj opciji pripada taj obučeni i izvježbani pas jer je agresivnim ponašanjem pokazao da ne voli političare. Fala Bogu da se premijerki nije ništa dogodilo jer ona nije samo predsjednica Vlade nego, kak ju je metkovski gradonačelnik Stipe Gabrić Jambo nazvao ….”naša princeza,  naša kraljica”.Znači, kad se i ako se, izgradi nasip na Neretvi u znak zahvalnosti gradonačelnik Jambo mogel bi svoj grad i dolinu proglasiti kraljevinom  a sugrađane paževima!
Kaj god!

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
12 years ago

Nekak mi se čini da je ovaj slučaj usko povezan s odlaskom mnogih Hrvata i Hrvatica na raskalašene vikende u Beograd u kojem je, kako tvrde, sve liberalnije, opuštenije i zabavnije nego u našem zakopčanom i konzervativnom društvu. Beograd je postao neka vrsta “grada grijeha” u kojem možeš u bezbroj noćnih lokala naći sve vrste zabave tj, sve ono što se u Hrvatskoj smatra nemoralom. Možda su se učesnici seks-skandala educirali u srpskoj metropoli i prakticirali stečena iskustva u Perunovićevom masaže-salonu, hotelima, ili na lusuznim jahtama. Kak god bilo, očito je da pojedini Hrvati još uvijek po upute idu u… Read more »