VEČER ŠKRLETA

piše: Marija Matijašević
foto: Alfred Matijašević
Popovača/ U ponedjeljak je “Lado” priredio Božićni koncert u Popovači, a jučer opet još jedan pažnje vrijedan događaj – Turistička zajednica općine Popovača organizirala je u Domu kulture „Večer Škrleta“. Tom prilikom je predstavljena autohtona sorta moslavačkog vina – Škrlet, domaćih proizvođača vina Udruge Škrlet – uz mogućnost degustacije ovogodišnjeg uroda. Priređen je i domjenak s moslavačkim delicijama jela i slastica. Lijepu večer je obogaćena  i  zaokružena pjesmom klape “Škrlet” iz Kutine. Predstavilo se i Likovno društvo “Moslavački krug” iz Popovače.  Izložilo je ovom prigodom, radove nekolicine domaćih umjetnika, pa tako i dva uratka potpisnice ovih redaka. Slikari su predstavili svoje lijepe slike, ulja na platnu. Došli su čak iz Zagreba i Međimurja. Bilo je to lijepo druženje, uz kapljicu i dobar zalogaj, pa se u zabuni čestitala 2013. godina. Smjeh je prasnuo dvoranom, i još se dugo pričalo o tome.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
12 years ago

Postovana Marija

E da mi je bilo sa vama u drustvu biti.. u vasem lijepom Moslavackom kraju..i koju kupicu vina spiti..osjecal bi se tak.. kak da sam u raju.
Ovo za cestitanje 2013 godine ni nije tako nezgodna stvar..malo je cudan neparni broj..Hrvatska nam tada ujedno postaje.. punopravna clanica Europske unije..a dobrih zelja..i lijepih rijeci.. nikad nam nebi smjelo biti dovoljno i za sve one godine koje nam dolaze..

Cestit vam Bozic i sretna vam Nova 2012 godina. vama u Moslavinu i svima koji nas znaju i citaju.