NOVE PROSTORIJE ZA “MIROSLAVA KRLEŽU”

Josip Mayer
Fellbach
/ U subotu, 28. siječnja, uspješto je upriličena zabavna večer u organizaciji Društva hrvatskih građana Miroslav Krleža Fellbach, na adresi: Wilhelm-Maybach Str.13 70734 Fellbach.Tom prigodom bilo je oko 60 gostiju i prijatelja društva. Naime, puno više ih ni ne stane, radi premalog prostora i odvojenosti klupskih prostorija na dva kata. Upravo radi toga se uprava društva i borila za nove prostorije. Prijedsjednik društva je Ivica Maletić koji je ujedno i glazbenik te svira i zabavlja goste  u tom društvu. Njegov zamjenik,  dopredsjednik društva je, Zvonko Pintar koji je, osim u udruzi Miroslav Krleža, kao sindikalni povjerenik, aktivan  i u Mercedesovom sindikatu  metalaca pod nazivom IG Metall Gewerkschaft. Ujedno je Pintar u Mercedesu i predsjednik i voditelj grupe CroNetzwerk kroz koju  se u Mercedesovim prostorijama, uz druge nacije, okupe jednom mjesečno i Hrvati te tako imaju prigodu svojim znanjem, iskustvom i sposobnostima i razmjenom mišljenja, dodatno doprinijeti tvrtki u kojoj su zaposleni, doprinijeti korz to i samima sebi kao sebi i Hrvatskoj iz koje su potekli.
Trudom uprave, društvo Miroslav Krleža će uskoro u Fellbahu useliti u nove prostorije. Kako bi se to što prije dogodilo, potrebna je dobra priprema, puno truda i rada te okupljanje raznih stručnjaka na dobrovoljnoj bazi oko uređenja novih prostorija i preseljenja društva. U tom smislu, prijedsjednik društva, Ivica Maletić, obraća  se članovima i prijateljima, te svakom onome tko je voljan bilo što pomoći, da mu se obrati na telefon: 0711-57 82 761 ili putem njihove stranica:http://www.krleza-fellbach.de/

U subotu –18.02.2012 u prostorijama doma Miroslav Krleža Fellbach organizira se velika Fašnička zabava s početkom u 19 sati. Lijepim darovima bit će nagrađene  tri najljepše maske. Ulaz  je besplatan. Gosti  će  biti srdačno dočekani u ugodnoj atmosveri i dobrom jelu i piću uz glazbeni utmosferu i super glazbu uz Band s prijedsjednikom Ivom.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments