KOMENTAR TJEDNA

Iz niza komentara na tekstove Što je vrijednost u bijelome svijetu (12) i Koga to (ne) zanima (4), izdvajamo:
Mato Kovačević Mandunka/09.02.2012./ Niki terniki ka da su sumnjali u tebe, i niko da napomiene da se lavuro prvenstveno o našemu Maloseljaninu a tek onda Paizanu .. Oldavno imon saznanje da si nojkvalitetniji ugostitelj sa ovega škoja, sa velon flicon za lavur, čak i sa viškom humora, vrhunskima kamarijerskim motima i sa velin takton sa judima.. Ni aštucije ni falilo, a u temu lavuru je tuko bit.. Sa svakin si odma ka da ga poznaješ cili život, olma uspostaviš prisnost bez obzira o kojemu je jaziku rić. U poslu nojfiniji kamarijer, a privoto zajebant :) ! Čestiton ti na životnemu uspjehu kojega si postiga velin lavuron bez i na momenat izgubit kostantu, u tujemu svitu i sa svima mukima ča uz to grijedu! Bravo Mirko :)

Đurđica Plančić/ 09.02.2012./Dragi Mirko, tvoj životni put i postignut profesionalni uspjeh u svjetskim razmjerima, mnogima od nas služit će kao primjer kako se postiže respekt i ostvaruju zavidni rezutati, kada se poslu koji ti je zadan pristupa s dužnom ozbiljnošću, voljom i ljubavi. Tvoj uspjeh svima je nama na čast, ponos i diku.

Đurđica Plančić, Gradonačelnica Grada Staroga Grada

Margita Vučetić/ 08.02.2012./Bravo Mirko! Ovo je uspjeh! Tvoja vrlo uspješna karijera u trajanju od punih 40 godina u hotelu stoljetne tradicije! Hotel Kempinski Bristol, sjajan hotel s visokim kodeksom ponašanja prema radu, radnim obvezama i prema ljudima u susretu.Kempinski je luksuzan i u odnosu na svojeg hvaljenog i primjernog djelatnika. Ovakva fešta, s toliko lijepih riječi pohvale za svojega sposobnog i šarmantnog šefa Gobellin Hall-e, nadasve čovjeka, uistinu je događaj za pamćenje, ali ne samo slavljeniku već i svima nama. Rekla bih, tvoja proslava radne obljetnice je ogledni primjer uspjeha
izvan granica Lijepe naše; još više i pravi poticaj za njezine trudbenike ali i za odgovorne i profesionalne poslodavce.
Bravo Mirko, bravo generacijo moja! Uživaj u svojem ponosu, zaslužio si!
Čestitam od srca!
Margita

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments