TU STE NA PRAVOJ ADRESI

DALMATINO -NAŠ SPONZOR

tekst i foto: Sonja Breljak
Berlin/
Tijekom dana ovdje je “prometnije” nego u bilo kojem hrvatskom društvu ili udruženju, veleposlanstvu ili misiji. Vrata “Dalmatina”, trgovine hrvatskim proizvodima, često otvaraju ruke starijih i mlađih berlinskih Hrvata. Jedina je to berlinska adresa naših ljudi, na kojoj se mogu nabaviti proizvodi iz Hrvatske …ukusni “Kraševi” keksi i čokolade, kvalitetna vina, slasni pršut, čvarci, pa onda kava, doručak …uz sve to i domaća rič, razgovor i šala našega svita. Za dobru uslugu i brojan posjet “kriva je” i ljubazna vlasnica “Dalmatina”, Ruža Konta. Provjerite! U ove predbožićne dane i ponuda je bogatija i predstojećem blagdanu prilagođena. Ovdje možete nabaviti i lijepe i bogate  “prezent korpe”, ispunjene kvalitetnim proizvodima, prigodan dar dragoj osobi ili poslovnom partneru. Adresa Dalmatina je: Dominicusstr. 34, 10827 Berlin.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny Glas
Jenny Glas
11 years ago

@Dorotic Ivo…losa iskustva, losa kritika, Vasim postom mi predbacujete “nemogucnost”. Da, da, i to lezi nama Hrvatima…Ruza i Dubravka bi trebale malo razmisliti o opravdanoj kritici i nesto promjeniti (Qype)

Dorotic Ivo
Dorotic Ivo
11 years ago

Dvije koje tamo poslužuju, poznam osobno i mogu potvrditi da su vrlo uslužne i šarmante. Ja im osobno nemam što predbaciti. Ponekad smo mi koji kupujemo
nemoguči, a kada se radi o Ruži i Dubravki onda je to vrlo izgledno.
josipe tebi do znanja Dalmatino je na fejsu.
Sretno i nemojte uvijek prigovarat, što nama Hrvatima
leži.

Jenny Glas
Jenny Glas
11 years ago

Lijepo je imati takovu trgovinu u Berlinu, samo kad bi posluga bila ljubaznija. Kao kupac se osjecam u tom ducanu kao prosjak i sretna sam ako me uopste posluze. Ljubaznost i jedan osmijeh jos nikome nije stetio. Nadam se da ce se sve popraviti.

Elizabeta Kopic
Elizabeta Kopic
12 years ago

Provjereno! Jedinstvena prilika !

Josip Mayer
12 years ago

Lijepo Lijepo

Kad bi samo više takovih bilo,
a što vas nema i u feisu.