GOSTOVAO PREDSJEDNIČKI KANDIDAT

 tekst i foto: Jakov Vranković
 Frankfurt/ U subotu 14.04 u postorijama Hrvatske katoličke misije Frankfurt a u organizaciji Koordinacije HDZ-a Srednje Njemačke, održana je Tribina na kojoj je gost bio kandidat za predsjednika HDZ-a, prof. dr. sc. Milan Kujunđžić u čijoj je pratnji bila i Zdenka Babić-Petričević.

Članove, simpatizere i goste  pozdravio je predsjednik KOO, Kruno Šimović.

Kujundžić je u svom izlaganju upoznao nazočne sa stavovima kako bi HDZ izgledao u slučaju njegove pobjede. –Trebaju se vratiti svi oni koji su nepravilno isključeni iz stranke. Naša stranka je sada na margini, potrebno je novo vodstvo, da bi  HDZ opet bio onakav kakvog je osnovao pokojni predsjednik Franjo Tuđman. Ja se upravo za to zalažem i nadan se da ću u tome uspjeti, poruka je dr. Kujundžića, kandidata za predsjednika HDZ-a. Potom je Milan Kujundžić odgovarao i  na brojna pitanja nazočnih te je po općem mišljenju ostavio odličan dojam i osigurao potporu svih.

Tribini se obratila i Zdenka Babić-Petričević, koju ovdašnji članovi dobro poznaju, bila je organizator mnogih ogranaka HDZ-a. Ova Koordinacija je  pozvala u goste sve kandidate za predsjednika HDZ-a. Već su bili Karananko i Milošević, sada i dr. Kujundžić a sljedeći je Milinović. Na žalost, oktualna predsjednica  HDZ-a, odbila je dolazak. Vodstvo Koordinacije  Srednje Njemačke postupilo je demokratski i zato pohvale predsjedniku Kruni Šimoviću i svim članovima.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
12 years ago

Postovani gospodine Jakov Vranković Svaka cast gospodji Babic Petricevic,koja se je na svoj nacin zauzimala za Hrvatsku dijasporu,a ni nju nisu onda slusali njezini stranacki kolege,a danas je jos manje slusaju..ne slusaju ni dan danas ni druge Konzule RH u inozemstvu ako cemo tako ni prijedsjednicu HDZ-a Jadranku takodjer vise ne slusajuveliko jje i pitanje tko u stvari u toj stranci koga i slusa i vidi se da se bave sami sobom. Ne, znam jer nisam bio na skupu ..tko je to i zasto se sa time slozio.Da nam je potreban HDZ..poput u vremena pokojnog Tudjmana.Od tada je proslo vec..20..godina..vise… Read more »