USPJEH NAŠE METODE

LIPOWEG IMA  PRVE PACIJENTE IZ HRVATSKE
piše: Suzana Stipić
Berlin
/-“Lipoweg Berlin, Guten Tag …” – javljam se na telefon početkom travnja. Sa druge strane odgovara prijatan glas:– “Dobar dan, ja sam Jadranka iz Opatije i čula sam za vaš koncept, pa bih da probam”. U isto vrijeme sam iznenađena a i drago mi je naravno kad se javi i netko iz naših krajeva. Gospođa Jadranka  iz Opatije je žena u najboljim godinama, s vlastitom tvrtkom. Kroz dobru hranu i  malo kretanja, nabacila je par kilograma više, koji su na žalost vrlo brzo  prouzrokovali visoki tlak.

Jadranka je za Lipoweg čula od prijateljice koja živi u Njemačkoj i koja je s našom metodom uspjela smršaviti u kratkom roku ali i zadržati novu težinu.

Pojašnjavam Jadranki kako u Njemačkoj imamo preko 90 terapeuta koji savjetuju pacijente tijekom cijelog tretmana, i da to neće biti baš jednostavno ovako preko telefona. Ali, pošto je naša nova pacijentica čvrsto odlučila  nešto učiniti za svoje tijelo, dogovaramo se da joj pošaljem sve potrebno i da se čujemo tri puta tjedno ako ima nekih pitanja pa da vidimo koliko je u međuvremenu uopće smršala. Kako rečeno -tako i učinjeno!

Prvih dana se radujem svakom razgovoru, jer je veliki uspjeh kad vidite kako netko počinje, gubi težinu a u isto vrijeme se osjeća odlično i zaista je zahvalan da ima nešto što zbilja pomaže. Tako gospođa Jadranka i ja razgovaramo iz tjedna u tjedan …bodrimo se, razgovaramo o prednostima i manama naše kuhinje.

Nakon 4 tjedna Jadranka ima točno 8 kilograma manje nego na početku. Osjeća se, prema njenim riječima …kao “ispuhan balon” …ali u pozitivnom smislu. Odjeća joj stoji bolje, osjeća se lakše. Što je još najbolje …visoki tlak se prilično smanjio.

Gospođa Jadranka je trenutno u fazi stabilizacije, gdje korak po korak može više jesti a da se ne udeblja. Već 3. tjedan drži istu težinu, što je na početku bilo za ne povjerovati. Sve može jesti, ali u manjim količinama. Važno je za sve ljude da shvate …ukus ne zavisi od količine, čak štaviše. Ovakav način ishrane moguć je i u našoj kuhinji. Važno je držati se  jednog osnovnog pravila: -Jedite navečer čiste proteine (riba ili meso s povrćem ili salatom) – jer to je za vaš metabolizam kao da sipate benzin u vatru, tijelo to sagorijeva i tijekom noći.

I dalje ćemo vas obavještavati o novim pacijentima u Hrvatskoj kao i diljem svijeta.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
11 years ago

Već je to, hvale vrijedno da se nešto u tom smislu poduzima i čini.A najbolje je ona skračenica, J.M.,ne nije to skračenica mojeg imena i prezimena,već ona može značiti i opozoravati na onu važno djelovanje želimo li smršaviti.. Jedi Manje..ili si nabavi pasa i idi sa njime u šetnju.
A dobro bi bilo da nam se i gospođa, Jadranka javi,pa makar ovako u komentau.

željko
11 years ago

DA NE POVJERUJEŠ