KOMENTAR TJEDNA

Komentari na tekst ŽIVOT ZA PRAVDU objavljen 7. lipnja 2012.

Rajko Glibo/8.06.2012./Bravo, Nado! Zabranjeni intelektualci i pisci su Hrvatska, a ne prodane duše policijskih i njima sklonih vlastodržaca – šarlatana kao šipak punih zlih napasti.

Josip Mayer/9.06.2012./Tako je to draga Nado. Kad loše navike naših političara žele prevladati demokradski kriterij a to je nedopustivo. Za bolju pravdu i više poštenja hrvatskim građanima se valja izboriti svim snagama. Možda se nađe …ako ne Obama …neki Lech Valesa.

Jakov Vranković/9.06.2012./ Dobro je Nada ovo napisala čestitke. Imam isto prezime kao i Ante, pok otac mi je bio dragi prijatelj iz pitomog mista Svirče na Hvaru. Nisam dobro upoznat sa tim slučajem pa mislim da je Nada trebala napisati o čemu je stvar. Lipi pozdrav Jakov

Nada Landeka/ 9.06.2012/Hvala na komentarima, Jakove – Ante Vranković štrajka glađu zato jer se osjeća oštećenim u podjeli imovine između njega i njegove sestre koja je ujedno i odvjetnica. Smatra da je iskoristila svoj odvjetnički položaj u cijelom postupku i postupila nečasno, stoga ju je prijavio odvjetničkoj komori, međutim ne uspijeva se izboriti niti na pošteno razmatranje slučaja, a kamo li što drugo stoga je duboko razočaran odlučio štrajkati glađu do smrti. U razgovoru s njim nisam ga uspijela odgovoriti, dapače, vrlo je odlučan u svemu što čini i mislim da ukoliko netko pod hitno ne odluči ipak posvetiti pažnju njegovom slučaju da će on zaista ustrajati do kraja.

Dr. Rajko i gospodin Josip, a i Jakov dobro su primijetili da se u članku radi općenito o stanju u pravosuđu. Na žalost – kad su s druge strane, u protivničkom taboru suci, odvjetnici, odvjetništvo ili policija, borba izgleda unaprijed izgubljena, stoga je svaki ovakav pothvat, ili borba pojedinca značajna je.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments