ZAJEDNO SMO JAČI

Šefica je na godišnjem, rekoh to već. Istina naši stalni suradnici su vrijedni i rade „punom parom“ da  se Sonja ne mora brinuti. Posebno me je dirnuo sjedeći mail od naše stalne i vjerne čitateljice Nade Ćorić. Nada nam je poslala vrlo kvalitetan tekst o koncertu grupe Welebit:

Draga Sonja, dragi Emile,

sinoć sam imala čast sudjelovati izvandrednom koncertu tamburaškog kora Wellebit 1902 (zašto se zove kor a ne orkestar?)
…i mogu vam reci da sam bila oduševljena jer ih prvi put čujem.

Koncert je bio pripremljen u jednoj maloj crkvi u općini Reinickendorf-Wittenau i pratilo ga je stotinjak slušatelja, među kojima …na žalost, prepoznah samo jedno poznato hrvatsko lice.

Bilo je lijepo čuti da koncert koji je trajao, sa kratkom stankom, više od dva sata započinju našim „Pozdravom iz Slavonije“ I nastavljaju sa „Za tvoje crne oči“ …koje je svojim divnim glasom pratila Milica, te „Dalmatinkom“.

Nakon toga se zaredalo petnaestak izvedbi iz Makedonije, Georgije, Španjolske, Francuske, Italije pa čak i Japanada, a završio je uz veliki pljesak njemačkom Offenbach-melodijom.

Sljedeći koncert pod nazivom „Konzert im Advent“ održat će se kao i svake godine u crkvi Kapernaum-Kirche u Seestr. 5 na Weddingu i to 27.11.2011 u 17 sati gdje bi mi bilo drago da uspijem ponovo sudjelovati a i nadam se da će koje poznato lice više biti u publici.

Slike nemam jer mi doma ne radi internet, …a i nisu mi baš slike nešto ispale.

Fali Sonjin aparat!

Eto; ako uspijete štogod od teksta napraviti, ispravkama se ne ljutim, ubacite članak u h-glas!

Srdačan pozdrav!

Da ni Nadine slike nisu loše dokaz je i ovaj foto Album:

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
12 years ago

A što bi mi bez naše Nade, nadajmo se da će tako nastaviti i dalje,čovjek bi se upitao
a gdi su drugi.

lp-jm