INA JE S NAMA

Split/Poštovani, pratim Vaš portal portal Hrvatski glas Berlin jer na njemu uvijek nađem puno toga zanimljivoga za pročitati, priča u kojima uživam a i dobre poezije kao i dobrih reportaža. Pa evo, dlučila sam Vam poslati neke moje pjesme iz nedavno objavljene zbirke pjesama DUBINAMA ....ovako je započelo pismo pristiglo nam iz Splita. Piše nam Ina Mihanović, pruža ruke u želji postati dio našeg Glasa a mi ruke sretno širimo Ini i Njenim pjesmama i pričama …
Rođena sam u Splitu 1970. godine, 
pod velikim utjecajem mora i sunca. Završila više škola koje nemaju nikakve veze s pisanjem niti ljubavi prema pisanoj riječi koja je tako naglo kao ponornica, nakon dugog toka dubinama, izašla van. Kao diplomirani dizajner interijera otisnula se u nepoznato te pokušavam, stavljajući na prosudbu čitateljima, dizajnirati pjesme ukrašavajući ih najjačim osjećajima koje na vlastitom tržištu mogu naći.
Roman prvijenac, trenutno je spremljen u ladicu, poezija je došla naglo, izbila na površinu, kao prva ljubav protiv koje se ne možeš boriti već s užitkom je puštaš da te svlada …Živim i radim u Splitu. 

Moje pjesme su propadanje na dno sebe a onda svom snagom, odbijeno od dna, ponovno izviranje …Moje pjesme su disanje …Trudim se u ovoj surovoj stvarnosti što više “disati” a moje DUBINE mi pomažu u tome. Velika su mi ljubav i strani jezici pa tako namjeravm i prevesti pjesme iz zbirke u dogledno vrijeme ( koliko mi to financije dozvole i tiskati ih možda ).Govorim engleski i talijanski a njemački mi je za sada ostao neispunjena želja, no nikada nije kasno, ja sam jedna od onih koje će i o štapu učiti. Pisanje romana je ono na čemu trenutno, koliko god mi to slobodno vrijeme dozvoli, radim. No, o tom po tom …Inače sam udata i majka dvoje odrasle djece ( 14 i 20 godina ) te radim kao dizajner interijera u salonu namještaja, što je ujedno i moja druga ljubav – uređenje interijera. 

Eto …toliko iz životopisa Ine Mihanović. Sad s Njenom poezijom  naprijed!

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments