JEDNOUMLJE U HRVATA

AKO LAŽE KOZA NE LAŽE REP
ČUKINE PRIČE
piše Jacky, alias Čuko
Slavonski Brod/ Draga teta Sonja, šaljem ti dokaz o stanju novinarstva u Hrvatskoj.  Slika koju je objavio čika Jerko (Jerko Zovak, glavni urednik op.ur.) na onom njegovom SBplusu trebala bi simbolizirati jedinstvo u pogledima u Hrvata. Svi pogledi uprti u jednom smjeru, u svjetliju budućnost, u EU, bez obzira na politički pluralizam. Po toj slici trebalo bi biti vidljivo kako i lijevi, i desni i oni u centru znaju kuda idu.

Ne nasjedaj i ti na trikove iz čika Jerkove komunističke trik-liste. Srećom teta Dunja (Dunja Vanić op.ur.) napravila je i pravu fotku …ovu koju ti šaljem. (Ako ti je slika mala, klikni na nju!) Na njoj se jasno vidi kako čika Boro (Borislav Stipić op.ur.) i moj gazda gledaju u istom smjeru koji im je pokazao čika Jerko, ali ja sam si zadržao slobodu gledati kud ja hoću.

Zbog toga sam se pridružio masovnom pokretu na čijem je čelu čika Petar (Petar Bašić op. ur.). Ima nas već preko 3 (tri) člana u zemlji i inozemstvu.

Molim te teta Sonja napravi malo reklame za Desni centar (DC) tako se zove naša stranka. Imamo bezbroj funkcija za podijeliti, a nemamo članova, pa svaki od nas mora obnašati više funkcija odjednom. Čika Petar je i ministar kulture i Kofi Annan (međunarodni tajnik) i šef promidžbe … i ne znam što sve još. Imamo i jednu tetu …ne znam kako se zove, ali je jako zgodna i nju nikada ne vidim, jer ju funkcije pojedoše.

Za sada toliko …nemam puno vremena, izbori se približavaju i treba puno lajati. A ako ne vjeruješ meni …slika ne laže.

Pozdravljam i čitatelje i poručujem im: Ako se još niste opredijelili …Desni centar-DC …Zna se!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
11 years ago

Marko …čuko je pametan..a što je sa drugima ???

Petar
Petar
11 years ago

Moj Emile! “Gdje su dvojica ili trojica skupljena u moje ime, ja sam s vama”!? 😉