NATJEČAJ IZ REŠETARA

 Rešetari/ U tijeku je natječaj za XVI. Rešetarački susret pjesnika. Završnica ovog natječaja bit će 13, 14. i 15. rujna 2013. godine.

Već uobičajeno, XVI. Rešetarački susret pjesnika započet će 13. rujna, otvorenjem likovne izložbe XVI. međunarodne likovne kolonije „Petrović – Rešetari 2013.“

U petak, 14. rujna je dan za promociju V. zbornika mladih pjesnika te susret pjesnika sa učenicima osnovnih škola Brodsko-posavske županije.  Istoga dana će biti i Promocija XVI. zbornika pjesama Rešetaračkoga susreta pjesnika te Promocija Zbornika odabranih pjesama hrvatskoga pjesnika iz iseljeništva.

Sudionici ovog susreta bit će primljeni i od strane načelnika Općine Rešetar . U večernjim satima bit će svečano otvorenje Doma KLD “Rešetari” te održan XVI rešetarački susret pjesnika kao i druženje sudionika.

Posljednji dan, u nedjelju 15. rujna je okupljanje sudionika susreta, potom sudjelovanje na svetoj misi i zajednički ručak prije zaključenja XVI. susreta pjesnika.  No, do održavanja ovog susreta pjesnika još je daleko. I jjoš ima vremena za prijaviti se na ovaj natječaj. -Očekujem Vaše radove, poručuje Ivan de Villa, u ime  organizatora, Književno-likovnog društva “Rešetari” iz Rešetara.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments