HRVATSKI JEZIK …ONLINE

 PISMO ČITATELJICE IZ MAĐARSKE
Naša čitateljica Judita Šanta -Jakimovski iz Segedina u Mađarskoj piše nam ovako:- Zovem se Judita Šanta – Jakimovski. Predajem na Institutu za slavistiku Segedinskog sveučilišta,u Mađarskoj. Osim toga držim sate hrvatskog jezika kao privatni profesor. Ovim Vam se pismom obraćam jer sam pokrenula jedan internacionalni website na kojem su, između ostalog, date informacije o mogućnostima online učenja hrvatskog jezika. U Mađarskoj već nekoliko godina predajem hrvatski jezik i online.

Sada bih željela još više proširiti svoj posao, pružajući time mogućnost učenja hrvatskog jezika i onima koji žive van Mađarske.

Moje pitanje, a ujedno i molba, bi bila sljedeća: da li biste dozvolili da se naziv mog websitea   www.linguetta.com  nađe među linkovima  na Vašem siteu? Na ovaj se način može podići jedna vrsta mosta između različitih kultúra. Osim toga, vjerujem da će se tako probuditi zainteresiranost za učenje hrvatskog jezika kod još većeg broja ljudi u Europi. Ne smijemo zaboraviti ni djecu i unuke hrvatskih iseljenika koja žele govoriti jezik svojih roditelja i predaka.

Napominjem da moj website odgovara svim propisima Europske unije, kao što je i plaćanje satova potpuno zakonito. Očekujem Vaš pozitivan odgovor. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, molim Vas, obratite mi se.. Stojim Vam na raspolaganju sa svim informacijama …

Eto, mi daljih pitanja nismo imali. Čitateljici iz Mađarske izlazimo u susret i na našu naslovnicu, u rubrici WEB STRANICE, uvrstismo i njen link. Možda će to to donijeti i više poznavatelja hrvatskog jezika pa i više čitatelja naših stranica koje online donose priče i pripovijesti na hrvatskom jeziku.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments