POMOZIMO KRULETU

Za umrijet od smijeha

Bloger Krule objavio je na fejsu apel u kojemu se obraća svekolikom pučanstvu i moli ih da pomognu njegovom prijatelju oko kupovine kuće. Da je Krule opičen to znamo svi, al’ da su mu takvi i prijatelji to nismo znali. Ovaj ima sedmeročlanu obitelj i kani živiti na selu i baviti se poljopripredom.

Kad’ nisam umro od smijeha.

Ali ipak rado objavljujemo Kruletov apel i kod nas. Možda netko ima “tamo doli” neko imanje koje mu postaje kamen na vratu, pa nek se javi. Pomoći ćemo i njemu da ga se riješi.

Kruletov apel u cijelosti:

Evo da pomognem prijatelju da se skući. Ima ih 7ero, skoro ka prosječne brazilske obitelji… al imaju i volje da se skuće, pa ako netko od vas, ili netko vaš… sa prostora Banije, Korduna i Like (više manje) ima kakvu kuću za prodat, evo prilike pa nek se javi Antoniu. Ja sam mu rekao da sam sroči što traži, a ono što bi on kupio je, citiram:

“Kupujem seosko imanje sa kućom za veću obitelj ( 7 članova),po mogućnosti da je svo zemljište u komadu,ili glavni dio na kojem je stambeni objekt. Veličina zemljišta minimalno 4 hektara -naviše(ovisno o cijeni).

Kao pirotehničar neću spominjati što ne dolazi u obzir.

Zanimaju me sve ponude iz središnje Hrvatske (osim posavskog dijela), a točnije – Banija i Kordun, eventualno prema Lici.

Papirologija o nekretnini da je 1/1 , poželjno da je legalizirano ili uz dogovor .

MOB- 099 5986 014
MAIL- antonio.varga@yahoo.com

Hvala svima unaprijed”… kraj citata.

Dakle, ko oće prodat kuću… ima broj od Antonia pa mu se javite slobodno.

Falim te Bože da ima netko i ko oće kuću kupit… moram priznat da ovo nisam čuo, a jedno godinu dana sigurno. :)a umrijet od smijeha

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
Josip Mayer
11 years ago

I sam sam si već duže vremena razmišljao..kako i na koji način pomoći stvarno Kruletu.. Kada on tako nesebično potiče i druge na razna druga različita razmišljanja..neke i na konkretna djelovanja..i još k tome mnoge uz put i nasmijava..a..kako i sam vidim bit će i sve više komentara.

antonio
antonio
11 years ago

bome jesam , mujo reko mujo ne poreko)))…budući je ljubav na selu, mislim da će biti zanimljivo se preseliti 😉
Zahvaljujem Kruletu, čiji me svaki uradak obori od smijeha, i što je odvojio svoje vrijeme za mene, a što će vjerujem ,i drugima otvoriti prozor u život
također se zahvaljujem i Emilu na čašici razgovora ,koji mi je pokrenuo nove ideje…ili ukratko,što bi Krule kazao-…de skrati,i razguli ,i vataj se posla…a što jedan mail pokrene))))…zamislite,nedavno sam prodao bmw, i sad aktam tržište traktora)))….nisam lud,ne brinite,i ne drogiram se…..samo sam nedavno Kruleta počeo pratiti na fejzbuku)))))