POBJEDA CROATIJE

tekst i foto: Ivo Dorotić

Berlin liga, 1. kolo, SD Croatia-Berlin – BSC Südring  2:1 (1:0)

Berlin/U Sporthalle Zelendorf pred oko 50 gledatelja, odigrana je prva utakmica protiv novajlije u Ligi BSC Südring.
SD Croatia: Nielsen ((8 udaraca), ETW Göldner (7 x)- Milanović J., Bauer, Milanović Z., Schrödter (C)(2x),Okanović, Shuleta, Capolei, Regenbück.
Suci:Bröder, Terzibaschin i Bäcker, dobri.

Strijelci: 1:0 (11.) KU6m siloviti udarac Schrödter sa 6m i lopta je u mreži; 1:1 (26.). Angelozzi izjednačuje; 2:1 (38.) Schrödter zaustalja loptu petom i iz okreta šalje u suprotni kut odlični vratar BSC Sudringa je bio nemoćan.
Najbolji kod SD Croatie: Nielsen, Göldner i Schrödter.

Prvu pravu priliku i to stopostotnu su imali napadači Südringa, ali je Nielsen bio na mjstu. Za ovu priliku je trebalo da prođe više od 7 minuta. U 11. minuti sudac dosuđuje kazneni udarac, nakon prekršaja nad Shuletom. Sa 6 m neumoljivi strijelac je bio kapiten Schrödter.
Nakon solo prodora po ljevoj strani Zvonimir Milanović šutira neumoljivo, ali lopta pogađa gredu odakle se vraća u polje. Još jedna velika prilika za Croatiju, ali lopta ne ulazi u mrežu već pored vratnice u gol aut. Prvi put da se mreža zatrese samo jedan put, zahvaljujuči
destruktivnoj igri BSC Sudringa. Nije bilo lijepo za vidjeti, ali oni su postigli ono što su htjeli.

Drugo poluvrijeme je započelo, onako kako je prvo završilo. Gosti imaju četiri akcije koje puno obećavaju, ali na našu sreću koriste samo jednu, za 1:1 u 26. min, dok jednu zaustavlja na nesportski način Milanović Z. što mu donosi žuti karton.  Za mene je to bio tamno žuti karton.

U 38. minuti Schrodter dovodi svoju ekipu u vodstvo od 2:1, ali ni to nije smio biti konačan rezultat, da je Shuleta realizirao jednu od one dvije prilika koje je imao u posljednje dvije minute.

Sljedeća utakmica se igra protiv protiv FC Lirije, koja je u prvoj utakmici dana pobjedila prvaka Berlina LFC Berlin 7:6 (5:1), nakon vodstva iz prvog poluvremena od 5:1.

Utakmica protiv FC Lirije se igra u 17,00 sati u Sporthalle Zelendorf, Onkel-Tom-Str. 58,14 169 Berlin.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments