U PRODAJI NOVI FENIX

Fenix_svibanj2013Iz uredništva njemačko-hrvatskog mjesečnika poručuju: Novi broj FeniXa nalazi se u prodaji na kioscima diljem Njemačke, Austrije i Švicarske. U novom broju FeniXa možete pronaći niz zanimljivih tema. Tu je priča  o Željanu Rakeli, splitskom zaljubljeniku u motore koji je prvi od Hrvata, u devetnaest dana vožnje, obišao Australiju.

FeniX donosi priču o  Angeliki Lagator, ljepotici koja se od obične djevojke iz predgrađa pretvorila u uspješnu manekenku koja je uspjela izboriti mjesto u nemilosrdnom svijetu mode.

Na stranicama ovoga broja donosimo razgovor sa najpopularnijim hrvatskim pjevačem izvan domovine Matom Bulićem te Vesnom Pisarović, uspješnom pop pjevačicom koja odnedavno živi u Berlinu.

Ni ovaj put nismo zanemarili one kojima je pomoć potrebna. Pišemo o djeci bez roditelja udruge BK Velebit iz Zagreba te podmetanju požara u skladištu humanitarne udruge “8+” iz Vođinaca kod Vinkovaca. Zašto policijska istraga još nije pokazala tko želi nauditi siromašnoj djeci?

Nismo zaboravili niti političare, pa donosimo najzanimljivije: tko se u predizbornoj kampanji s kime svađa, a kome se narod smije.

Uz te i brojne druge zanimljivosti, na stranica Fenixa pišemo i o čovjeku kojemu su greškom blokiraju račun i pokupili novac sa računa u banci …

Eto, toliko u najavi …pa čitajte!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments