NE ZABORAVITE POMAKNUTI SAT

IZ DRUGIH MEDIJA ….tportal
Hrvatska i veći dio Europe, uz izuzetak Islanda, ove će godine pomaknuti satove na zimsko računanje vremena u noći 29. na 30. listopada
KAZALJKE   na satu tada će se pomaknuti jedan sat unatrag, s dva sata na jedan, čime će se te noći dobiti jedan sat spavanja više. Nakon pomicanja sata, dani će u poslijepodnevnim satima postati kraći. Sunce će u Zagrebu, umjesto u 17.46, zaći u 16.46, u Splitu u 16.40, a u Rijeci u 16.53.
Pomicanje kazaljki ne provode sve države svijeta, a ni one koje ih pomiču ne čine to u isto vrijeme. Primjerice u Kanadi i SAD-u satovi se ove godine pomiču u noći sa 5. na 6. studenog.

više

NEVIĐENI SPEKTAKL U BRODU

od: Emil Cipar
SLAVONSKI BROD
– Nakon izuzetno uspješne prve sezone obilježene brojnim nastupima u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima, raspjevana i rasplesana karavana mjuzikla ”Footloose” u petak navečer zaustavila se u Slavonskom Brodu, a svi sretnici koji su uspjeli na vrijeme kupiti ulaznicu, svjedočili su spektaklu kakav u ovom gradu dugo nije viđen.

Da se radi o vrhunskom spektaklu visoke produkcije Brođani ali i brojni drugi gledatelji koji su u Slavonski Brod pristigli samo…

više