WEB-STRANICA BROĐANA U BERLINU

Berlin/ Zavičajni klub Brođani e.V. Berlin odnedavno je osuvremenio svoj način komuniciranja sa simpatizerima i članovima. Pravovremeno …prije početka sezone …o aktivnostima ovog nadasve vrijednog kluba sa skoro dvasetgodišnjom tradicijom … njihove  aktivnosti i planove, moći  ćete pratiti online. Mogućnosti koju pruža web-umrežavanje Brođani ne žele propustiti.
Vrijeme širenja informacija znatno je skraćeno, a mogućnosti širenja informacija …gotovo neograničene.
Kvaliteta informacije i komunikacije  sa zavičajnim gradom Slavonskim Brodom, ovim je znatno  poboljšana, pa će Brođani na svojim stranicama informirati, kako o svojim aktivnostima u Berlinu, tako i o važnim događajima u zavičaju, kao i poznatim Brođanima.
Dobar glas daleko se čuje …pomozi i ti da tako i ostane! To možeš učiniti tako da klikneš na logo jedne ili više socijalnih mreža, kojih si član …facebook, twitter, google buzz, pošalji e-poštom prijateljima i znancima, ili postavi na blog kojega uređuješ.
Logo-simboli nalaze se ispod svakoga posta na stranici Brođana i potrebno je samo kliknuti na jednoga, više njih, ili najbolje na svih pet.
Adresa web-stranice je www.brodjani.blogspot.com, a link na nju naći ćeš i na ovoj stranici u rubrici UDRUGE I KLUBOVI.

Emil Cipar

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments