HRVATSKA POLITIČKA TVRDOGLAVOST

piše: Antonio Gavran
TVRDOGLAVOSTDanas, kad smo napokon dobili priliku biti članom velike europske obitelji poput nezahvalnog sina u stanju smo zariti oštricu u leđa svakome tko nam se usprotivi, jer „Hrvatskom nitko neće brisati pod, ona nije ptičji rezervat!“

Hrvatska nije ptičji rezervat, ali zato isto tako svoj BDP ne može povećati već godinama. U krizi je, dok se u drugim europskim zemljama kriza polako pripisuje prošlosti.

Bahatosti i drskosti nam nikada nije nedostajalo. Pogotovo u mandatu sadašnje vlade.

Ne volim niti jednu vladu niti političare jer u Hrvatskoj biti političar nije častan položaj za pojedinca koji bude izabran, već položaj za osobno bogaćenje i ostvarenje svih potreba i želja nekolicine, klase hrvatskih tajkuna.

Za malog čovjeka niti jedna politika do sada nije previše marila.

I sve to funkcionira u državi koja ima stanovnika kao neki veći europski gradovi. Malo stanovnika, ali pameti da se pokori cijela Europa …(malo sutra).

Ovih dana jedan takav scenarij gledamo, velika mudrost i pamet pojedinaca protiv mudrosti i pameti svih ostalih koji mu se suprotstave. Mi smo ipak Hrvatska, s nama se tako ne možete bahatiti Europljani!

Dok smo povlačili sva moguća sredstva i uživali privilegije zemlje pristupnice tako nismo razmišljali. Vjerojatno ne bismo ni danas tako razmišljali da se u ovom slučaju moje ime ili ime nekoga od vas našlo na europskoj tražilici zločinaca. No kad se trebaju zaštititi interesi partije gazit ćemo preko svega da zaštitimo svoje.

Hvala vam dragi političari jer ćete nam pogoršati uvjete u odnosima s mnogim europskim zemljama.

Hvala vam što ćete zadržati obrazovan kadar u svojoj zemlji na zavodu za zapošljavanje jer nas nitko drugi neće htjeti zbog vaše bahatosti.

Hvala vam što ćete već ionako dužnu državu dodatno zadužiti slušajući sami sebe iako ste dovoljno pokazali politikom koja se u Hrvatskoj vodi već dvadeset godina, bezuspješno.

I sve zbog straha da „gospodin“ kojeg se toliko traži ne progovori …

Kolike su tajne skrivene kad se tolika cijena mora platiti???

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments