I DOGODINE BILI I VINO PILI

tekst i foto: Sonja Breljak …foto album ispod teksta
080Berlin
/ U prostorima Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice održana je tradicionalna zabava Martinja, krštenja mladoga vina.

Program su vodile Nina i Nana Sučić a recitirala je Kornelija Kozarić.

Najviše pozornosti privukli su  folkloraši Zajednice. Predvođeni voditeljicom Ankicom Prskalo svako malo iznenade nas nečim novim, djeluju poletno i radosno šta je najbolji način da i publika s pažnjom prati izvedbu i pozdravi zasluženim aplauzom njihov ples.

Već svima dobro poznata ceremonija koju je predvodio “biskup Martin” u liku Ivana Tušeka, izazvala je kao i uvijek, salve smijeha i toploga pljeska.

Gosti željni zabave i plesa, ispunili su i ovoga puta prostor Zajednice te tako nagradili rad i trud organizatora. Glazbeni gosti, skupina Plamen koju čine Boro i Kruno, odradila je izvrsno svoju ulogu pa plesača na podiju nije nedostajalo. I tako …uz specijalitete domaće kuhinje, gusku s mlincima i domaće kolače …do zore!

Predsjednik zajednice Damir Kozarić je u najavi označio dva skora termina u kojima će se u ovim prostorima opet zdušno zabavljati. To je Božićna zabava ovog udruženja, 23. studenog te proslava Nove godine za koju se već mogu rezervirati ulaznice i mjesta.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments