SVI STE POZVANI

tekst i foto: Sonja Breljak
230Berlin/ Novo vodstvo Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice, posebno novoizabrani predsjednik Ivan Salopek, netom je završila izborna skupšina, uputio je putem našeg portala poziv svim ljudima dobre volje, kako bi prostori Zajednice oživjeli te kako bi se sredstva koja se izdvajaju za veliku dvoranu na adresi Karl Marx Strasse 204-206  i opravdano isplatila, odnosno, rashodi i pokrili.

Pozvani su …priključiti se, vratiti se, doći, vidjeti, zabaviti se …bivši, sadašnji, budući članovi, posjetitelji… baš svi. U Zajednici računaju s oživljavanjem večeri plesa, održavanjem turnira u beli, stolnoteniskih natjecanja… Otvoreni su  i novim prijedlozima, odnosno suradnji i s drugim hrvatskim društvima u Berlinu.

Želimo održati svoju samostalnost a želimo i biti otvoreni i surađivati s drugima, naglasio je, između ostalog, u razgovoru s nama, predsjednik Salopek.

Za početak, Hrvatska azajednica otvara svoja vrata u srijedu, 5. ožujka, od 20 sati, kako bi svi zainteresirani, u ugodnom ambijentu i uz druženje i navijanje, mogli pratiti nogometni susret Hrvatska-Švicarska.

Druga prigoda posjetiti Hrvatsku zajednicu i upoznati novu upravu je u subotu, 8. ožujka, kad obilježavaju Međunarodni dan žena. Kao i uvijek, ženama je ulas slobodan, ostalima je cijena 10 eura. Posjetitelje očekuje dobra zabava uz skupinu Plamen, domaća hrana i ugodno subotnje druženje s povodom.

Ostaje samo ponoviti poziv predsjednika Ivana Salopeka: – Svi ste pozvani. Dođite u Hrvatsku zajednicu!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments