VISOKA POBJEDA

tekst i foto: Ivo Dorotić
Uzuner MehmetLandesliga Berlin, 16. kolo, 1. odjel, 
Gruenauer BC – SD Croatija  0:4 (0:2)

Igrano pred oko 50 gledatelja, po tmurnom vremenu.

SD Croatija je nastupila u sljedećoj postavi: Stillenmunkes-Heifert (73. Sahin), Toktumur, Z. Milanović, Kalajica-Vukadin (58. Braeuer), Schroedter-Ohadi, Podrigala- Cakmak (68. Duvnjak, Uzuner.

Sudac: Netzner (DJK SW Neukoelln), dobar.

Strijelci: 0:1 (12.) Uzuner, 0:2 (31.) Uzuner, 0:3 (75.) Duvnjak, 4:0 (82.) Uzuner.

Najbolji igrrači: Ritter i Roesler kod domačina, a Uzuner, Podrigala, Schroedter kod SD Croatije.

Počeo je proljetni dio i akcija za ulazak u viši razred, Berlinsku amatersku ligu, najviši amaterski razred Berlina. Osim Croatije svi aspiranti za viši razed su izgubili ili odigrali neriješeno. Najvjerojatnije neće biti moguće prestići DInamo II, koji je u nedjelju izgubio prve bodove, ali moramo biti najbolji drugi.

Igrači Croatije su ušli ozbiljno u igru i sa dva pogodka u prviH pola sata, bili na najboljem putu da ovu utakmicu riješe u svoju korist.

Iako su U  drugom poluvremenu,igrali sa zategnutom kočnicom i to im je bilo dosta da pobjede sa visokih 4:0. Mehmet Uzuner se “opoštenio” te je nakon dugo vremena postigao tri pogodka, uz njega u momčadi kola je svoje mjesto našao i vrijedni Saša Schroedter.

Prvi put u momčadi SD Croatije smo vidjeli Patricka Podrigalu, jednog klasnog igrača, koji ponekad pretjeruje u driblingu, koji kao i Schroedter dolazi iz Croatijine Futsal ekipe.

SD Croatija ugošćuje:

Landesliga, 1.odjel. 17

SD Croatija – TSC Friedenau

U nedjelju, 9. 03. 2014 u 14 i 30 sati

Friedrich-Ebert-Stadion, Bosestr. 21

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments